Gazeteci Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a ait otelde yılbaşı partisi düzenleneceğini duyurdu. Bakan Ersoy'a ait oteli arayarak bilgiyi doğrulatan Yarkadaş, sosyal medya hesabından isyan etti.
Barış Yarkadaş, sosyal medyada lüks otellerin yılbaşı etkinliklerine ilişkin ilanları da paylaştı.
Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:
"Perşembe gecesi TV 100'de isyan etmiş ve 'Kültür Bakanı Ersoy, pandemiye rağmen otelinde yılbaşı partisi düzenleyecek' demiştim. Oteli aradım, saat 22.00'ye kadar canlı müzik de varmış! O halde milyonlarca insan neden kapanıyor eve? Bu nasıl salgın yönetimi? Sağlıkçılara acıyın!
TV 100'deki yayında, sadece Bakan Ersoy'un değil, Bodrum, Bolu ve Sakarya'daki birçok otelin de 31 Aralık gecesi müziklieğlenceli programlar düzenleyeceğini belgesiyle göstermiştim. Sanırım virüs, 31 Aralık'ta izinde... Oteller turistler için özel bölümler bile hazırlamış!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'Bu tür organizasyonlar olmamalı' diyor. Sayın Koca, siz bakansınız ve icra makamındasınız! Bünyenizde çalışan sağlık emekçileri için harekete geçin ve yılbaşı eğlencesi saçmalığına engel olun! Ya da her şeyi serbest bırakın; öleceksek ölelim!"


http://www.krttv.com.tr/gundem/bakanaaitoteldeyilbasipartisih57933.html
Suriye'den acı haber: 1 asker şehit 9 yaralı148 izlenme
Güneş altında ucuz baklava kuyruğu: "İnsanlar 70 lira fark için bekliyor. Kira, çocuk masrafı derken kimsede para kalmıyor. Bizi bu hale getirenler utansın"16 izlenme
Danıştay'dan Andımız kararı: Artık okunmayacak!89 izlenme
HKP'den Bakan hakkında suç duyurusu108 izlenme
Karayolları’ndan 5 aylık ‘ekonomik’ erteleme!353 izlenme
CHP lideri Özel açıkladı: "Gürsel Tekin CHP'den ihraç edildi"23 izlenme
Alaatin Köseler 186 gün sonra özgür! İşte ilk görüntüler25 izlenme
Hamza Yerlikaya hakkında "sahte diploma" iddiası ile suç duyurusu!109 izlenme
Didim belediye başkanına kumpasın görüntüleri çıktı! Başrolde yandaş Süleyman Özışık!
Özgür Demirtaş son çareyi açıklayıp, sosyal medyadan çağrı yaptı
Düziçililer o AKP'liyi başkanlıktan attı!
Mehmet Uçum'dan dikkat çeken 'geçiş süreci' çıkışı! Kayyım ve tutuklama yeniden mi değerlendirilecek?