Suudi Arabistan, Riyad'da oynanacak Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Finali öncesinde takımların sahaya Atatürk tişörtleri ile çıkmalarına izin vermeyince büyük kriz çıktı. Bu krizin ardından iki takım da maça çıkmayarak ülkeye döndü.
Öte yandan TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop’un kafilenin kaldığı otelde görüntülendiği Suudi Arabistan yöresel kıyafetine, sosyal medyada tepki yağdı. Fotoğrafı çeken muhabir Atilla Türker Özlem Gürses’e verdiği röportajda, Altıntop’un otelde gün boyu asansörde, lobide, restoranda her yerde bu kıyafetle dolaştığını aktardı. Türker, fotoğrafı otelin kahvaltı salonunda çektiğini belirtti.
Altıntop'a sosyal medyadan "Sen orada Türkiye’yi temsil ediyorsun..." yorumları yapıldı.
halktv.com.tr
Milyonluk ihale AKP’li başkanın kardeşine verildi!31 izlenme
AKP’lilere sırtını dönen dönene!600 izlenme
İstanbul Havalimanı metrosunda mühendislik faciası: İstasyon, terminalin dışına yapıldı!40 izlenme
Rahmi Turan kaynağını da açıkladı: Talat Atilla180 izlenme
Kadıköy’de talanın ardından göl oluştu29 izlenme
Zelenskiy’den zehir zemberek ifadeler: "Her bir p..i bulacağız"44 izlenme
İmamoğlu dosyası kriz yarattı: Başsavcı 'köstebek' avında18 izlenme
AKP'li belediyenin çiçek faturası ilçeyi karıştırdı! Rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!97 izlenme
Ekonomist Muratoğlu: Esas patlama Ağustos sonunda yaşanacak
Elektrik faturalarında Kılıçdaroğlu'nu haklı çıkartan zam gerçeği!
Davutoğlu "Türkiye vatandaşı" dedi, Tanju Özcan bombaladı! “Bunlar nasıl bir tür ise “TÜRK” kelimesine karşı ortak bir hazımsızlıkları var”
Enerji Bakanı Bayraktar’a ‘yaz saati’ tepkisi: "Damat gitti mirası kaldı"