İstanbul Pendik‘te D100 karayolunda emniyet şeridinde seyreden bir araç trafik polisini görünce direksiyonu araçların üzerine kırdı ancak normal şeridinde seyreden bir araç trafik magandalarına yol vermedi.
Bunun üzerine iki sürücü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın sürmesi üzerine arkadan gelen araçta bulunan iki kişi yol vermeyen araçtaki çiftin önünü kesti.

Sürücüyü araçtan indirmek isteyen iki maganda aracın şoför kapısını açamayınca önce aracın aynasını kırdı ardından aracın kaputuna çıkıp tekmeleyerek büyük zarar verdi.
Olay büyük tepki çekti. Hamile kadının ‘polisi arıyorum’ uyarılarına aldırış etmeyen ’07 BSS 76′ araç plakalı magandalar daha sonra gözden kayboldu.

Sosyal medyaya da düşen görüntülerin ardından birçok vatandaş olaya tepki gösterirken, polisin magandaları yakalama çalışması başlattığı öğrenildi.
Sözcü’de yer alan habere göre, Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Hasan Sel’in Kastamonu’da olduğu ve olaya ilişkin ifade vermek için yarın emniyete gideceği belirtildi.

https://www.abcgazetesi.com/hamilekadininaracinasaldirantrafikmagandasiunlubaklavacicikti26128
BBC görüntüleri yayınladı: Afrin'de Türk askerlerine böyle saldırdılar!55 izlenme
AKP’li Başkan muhaliflere küfür edip hain ilan etti! "Bizi istemeyen Amerika'nın, emperyal güçlerin, içimizdeki hainlerin... Evet, hem gözüne hem de orasına girmiştir inşallah"50 izlenme
Kardak kahramanı Ali Türkşen’e hapis cezası!574 izlenme
İnce’den Anneler Günü’nde Zübeyde Hanım’a ziyaret210 izlenme
Eskişehir'de Suriye uyruklu iki grup sokak ortasında sopalarla birbirine girdi!43 izlenme
Yusuf Dikeç'li milli takım, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde altın madalya kazandı30 izlenme
AKP görevden aldı! İsyan eden ilçe teşkilatından yeni haber…117 izlenme
AKP'de toplu istifa42 izlenme
Yenidoğan çetesi 2020 yılında da Eymen bebeği engelli bırakmış! Özel Hastane çetesi mağduru annenin anlattıkları kan dondurdu!
Ağaoğlu'nun itirafları yeniden gündemde: "İstanbul'da deprem olursa ordu bile giremez, ölen şanslıdır"
Instagram’ın erişime engellenmesi sonrası Saray’dan ilk açıklama
TCMB Haziran ayı faiz kararını açıkladı