Haluk Levent, iki yıl önce bugün İzmir Marşı’nı seslendirmiş ve klibi de sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Levent’in dedesi Diyap Bey’e ithaf ettiği marşı, büyük ilgi görmüştü. Çanakkale Zaferi’nin kahramanlarını anan Levent, iki yıl sonra yine çarpıcı bir mesaj paylaştı.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Çanakkale Zaferi’nin dışında tutmak isteyenlere seslenen Levent, şöyle yazdı: Atatürk’ü Çanakkale dışında tutmak isteyenlere mesajım var. Diyap Dedemin babama söylediği.. ‘Yok, O başka cephedeydi O’nu görmedik Nuri Conker’i gördük. Ama O’nu hepimiz tanıyorduk O bir efsaneydi yanımızda hissediyorduk!”
2 yıl önce bugün İzmir Marşı klibini buradan yayınladım. Atatürk'ü Çanakkale dışında tutmak isteyenlere mesajım var. Diyap Dedemin babama söylediği.. "Yok, O başka cephedeydi O'nu görmedik Nuri Conker'i gördük Ama O'nu hepimiz tanıyorduk O bir efsaneydi yanımızda hissediyorduk!"
https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultursanathaberleri/halukleventtencarpiciataturkmesaji/
2 yılda 4 kere zam: THY’ye 102 bin TL huzur hakkı!28 izlenme
Müftüler: Bağış yapın, dekontu gönderin!209 izlenme
AKP ve Erdoğan iktidarının Aksaray ilimize büyük hizmeti ! 2000 dönüm araziye Yeni Cezaevi !183 izlenme
Karamollaoğlu: "Kendi kazdığınız kuyuya düşeceksiniz"274 izlenme
Faturalarda yeni dönem başladı! Elektrik harcamasında bin 47 TL'yi geçen yandı17 izlenme
İşsizliğin geldiği son nokta! Bin kişilik işe 35 bin başvuru!96 izlenme
Rusya-Ukrayna savaşında son durum: Başkent Kiev’de peş peşe patlamalar…42 izlenme
Mehmet Pehlivan onun ifadesiyle tutuklanmıştı: Şimdi ne olacak?9 izlenme