Kasım 2025 anketinde katılımcılara “Türkiye ekonomisi iyiye mi gider yoksa kötüye mi gider?” sorusu yöneltildi. Katılımcıların yüzde 60,4’ü soruyu “kötüye gider” olarak yanıtladı.
CHP ÖNDE GİDİYOR
“Bu pazar bir genel seçim olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz?” sorusunu ise katılımcılar şöyle yanıtladı: CHP yüzde 25,5; AKP 24,5. Görüş belirtmeyenlerin cevabı orantısal olarak dağıtıldığında CHP yüzde 35,3; AKP yüzde 33,8 oranında oy aldı.
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Terörsüz Türkiye” söylemlerini destekliyor musunuz?” sorusunu ise yüzde 48,1 “Desteklemiyorum” şeklinde yanıtladı. Destekleyenler ise yüzde 38,6

DEM ‘MUHALEFET’ DER
“Terörsüz Türkiye” süreciyle beraber DEM Parti seçmenlerinin olası bir seçimde, iktidar kanadına mı yoksa muhalefete mi oy vereceklerini düşünüyorsunuz?” sorusuna DEM Parti seçmeni şu yanıtı verdi: Muhalefet tarafı: Yüzde 49,4; iktidar tarafı: Yüzde 18,8; Hiçbirine/sandığa gitmezler: 17,5; Kararsızım: 10,4 ve Fikri yok: 3,9.
“Öcalan serbest bırakılmalı mı?” sorusuna “Hayır” diyenler yüzde 77,9. “Evet, bırakılmalı” diyenler ise yüzde 9,1.

“Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ ‘casusluk’ suçlamasıyla tutuklandılar. Bu kişilerin casusluk suçu işlediğini düşünüyor musunuz?” sorusunu ise yüzde 53,8 “Hayır” diye yanıtladı.
Katılımcılar CHP’li belediyelere yönelik üst üste yapılan operasyonlarda hükümetin adaletli davranmadığı görüşünde. Anket sonuçlarına göre AKP’li belediyelere pozitif ayrımcılık yapılıyor.
Sözcü
Yok böyle tesadüf! Milli Piyango’da 6.9 milyarda bir ihtimal gerçek oldu!298 izlenme
EYT resmen yürürlüğe girdi: İlk maaşın tarihi belli oldu71 izlenme
CHP’nin Afyonkarahisar Belediyesi önünde yaptığı protesto eyleminde Cemal Enginyurt o isimlere öyle şeyler söyledi ki! "İtirafçı olan yavşaklar var..."23 izlenme
Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde 120 kişilik sınıftaki öğrencilerin çoğu yabancı uyruklu! Üniversitenin rektörü "Tamamen yasal"55 izlenme
Vatandaşa bir darbe de marketlerden… Çift fiyat uygulaması isyan ettirdi!65 izlenme
Aşama Aşama AB ile Türkiye arasındaki vize sorunu49 izlenme
5 yaşındaki çocuğunu istismar eden AKP'li Refik Yakıt'ın tutuklandığını duyuran habere erişim engeli!117 izlenme
4 yıldır aynı kişide! Turgut Altınok'tan 'et ihalesi' savunması: 'En düşük fiyatı veriyor, dolayısıyla o alıyor'29 izlenme
AKP ve MHP için fırtına yaklaşıyor! Son seçim anketini canlı yayında açıkladı: 'Kışın AKP ve MHP'nin oyları düşebilir'
Prof. Dr. Celal Şengör'e büyük şeref: Bakın nereye kabul ettiler?
Soruşturmada Apple düğümü: Ayşenur'un şifresi kırılamadı
“İhanet arıyorlarsa Tank Palet’e baksınlar!”