Anasayfa1
09 Aralık 2024 ( 40 izlenme )
Reklamlar

"Halep'ten gelenler geri dönüyor. Artık Selanik'ten gelenler de geri dönsün" paylaşımı yapan müdür görevden alındı


Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Bolat, ‘Halep’ten gelenler geri dönüyor. Artık Selanik’ten gelenler de geri dönsün’ şeklindeki paylaşımı ardından görevden uzaklaştırıldı.


Yusuf Evliyaoğlu adlı bir kişi X hesabından ‘Halep’ten gelenler geri dönüyor. Artık Selanik’ten gelenler de geri dönsün’ şeklinde paylaşımda bulundu. Söz konusu gönderiyi Bolat da kendi X hesabından paylaştı.


Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, ‘soruşturmanın selameti’ için Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Bolat’ın görevden uzaklaştırıldığını belirtti.

Kır, şunları söyledi: “Bolat’ın paylaşımından sonra gerekli idari soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın selameti için Niksar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Bolat görevden uzaklaştırıldı. Başlatılan soruşturma devam ediyor.”

Diken

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu'ndan faiz kararına tepki! "Bu düzen vatandaşa kaybettiriyor" Hakim zırhlı aracı sordu, Ayhan Bora Kaplan muhalif medyayı hedef aldı Fuat Ergin: “Atatürk’ün çocuğuyum, o aydınlığın neferiyim” AB’den zehir zemberek Türkiye raporu: Türk demokrasisi geri gidiyor