Home
21 Ocak 2020 ( 306 izlenme )
Reklamlar

"Gülücüklü" taziye evi paylaşımına tepki yağdı! AKP'li Betül Sayan Kaya paylaşımını sildi!


AKP İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak'la birlikte kayınvalidesini kaybeden Ravza Kavakçı'yı ziyarete giden AKP Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya, yaptığı paylaşımı gelen eleştiriler üzerine sildi.



AKP Genel Başkan Yardımcısı Betül Sayan Kaya, AKP İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak ile birlikte kayınvalidesi vefat eden bir diğer AKP İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı'ya taziye ziyaretinde bulundu.

Kaya, kişisel sosyal medya hesabından da ziyaretten bir fotoğraf paylaştı.

Yapılan paylaşımda, "AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Rümeysa Kadak ile kısa bir süre önce ebediyete irtihal eden AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı'nın kıymetli kayınvalidesi için taziye ziyaretinde bulunduk. Merhumeye bir kez daha Allah'tan rahmet, Ravza Hanım'a sabır diliyorum" ifadeleri kullanıldı.

Ancak paylaşılan karede yer alan isimlerin taziye ziyaretinde gülmesi büyük tepki topladı.

Betül Sayan Kaya, gelen tepkiler üzerine tweetini kaldırdı.

https://www.haber3.com/guncel/politika/akpartilibetulsayankayaoncepaylastisonrasildihaberi5073261

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye’den arazi aldığı iddia edilmişti: Bill Gates hakkında çarpıcı iddia Özel erkek öğrenci yurdunda 5 öğrenciye cinsel istismar iddiası Durdurulan minibüsten 34 kaçak göçmen çıktı Koronavirüs tedavisi gören gazeteci verilen kahvaltıya isyan etti! "İnsanlar bu beslenmeyle mi sağlıklarına kavuşacaklar?"