Yalova’da yaşayan ve geçtiğimiz günlerde pencereden düşerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Güllü’nün ölümüyle ilgili şüpheleri, yeniden değerlendirmek üzere Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.
Olaydan önce evdeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Güllü’nün banyodan çıktıktan sonra arka odaya geçtiği ve kısa süre sonra evin dış kapısından panik halinde bir veya birkaç kişinin çıktığı görülüyordu.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Başsavcılık kameradan elde edilen ses kayıtlarını incelemek üzere TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi Başkanlığı’na gönderdi. Gönderilen yazıda, ses kayıtlarının kalitesinin artırılması ve iyileştirilmesi, seslerin karşılaştırılarak kimlik tespitinin yapılması, konuşmaların detaylı analiz edilmesi ve sonuçların tape şeklinde raporlanarak Başsavcılığa sunulması istendi.
TÜBİTAK’ın hazırlayacağı rapor, Bursa Adli Tıp Kurumu’nun teknik incelemeleriyle birlikte değerlendirilecek. Üç kurumun ortak bulguları, Güllü’nün ölümünün intihar, kaza mı yoksa dış müdahale sonucu mu gerçekleştiğinin netleştirilmesinde delil niteliği taşıyacağı ifade ediliyor.
Diyanet’in cuma bağışları eskort kadınlara gitmiş!13 izlenme
CHP'li isim açıkladı: "Kemal Kılıçdaroğlu CHP'de kaldığım yerden devam edeceğim diyor"16 izlenme
MHP'nin oy oranı Erdoğan'ı kara kara düşündürüyor14 izlenme
Devlet binalarında Atatürk böyle siliniyor!109 izlenme
Öğretmenlere Ankara'da abluka!36 izlenme
Türk-İş gıda enflasyonu yüzde 76'yı geçti! Sofrada yangın var!49 izlenme
Törene katılanların masraflarını karşılayan isim belli oldu14 izlenme
Sedat Peker'in iddialarının ardından 'Ekşioğlu' arşivi açıldı!96 izlenme
AKP'nin üst düzey isminden anket itirafı! "Oylar düştü, MHP baraj altı"
AKP'li Belediye Başkanı'ndan kendisini eleştirenlere skandal sözler! 'Karılar gibi...'
Erdoğan’ın ‘vitrin mankeni’ sözlerine Kılıçdaroğlu’ndan tepki: Sesini biraz kes!
'Sağlık ocağını AKP yaptı' diyen AKP'liye, bölgeyi bilen vatandaştan müthiş cevap !