TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan bir soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Yanardağ avukatı Bilgütay Hakkı Durna ile ilettiği mesajda sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Bu 5. sınıf bir kumpas. Hayatım boyunca Filistin halkı ile dayanışma içinde oldum. İsrail ile ticareti sürdürenler siyonist rejime karşı mücadele eden bize operasyon yapıyor. 2019 seçimine müdahale etme gibi bir durumum asla söz konusu olmadı. O seçim döneminde yalnızca gazetecilik yaptık, konuklar aldık. Hayatım boyunca hiç kimseyle gazetecilik faaliyeti dışında bir ilişkide bulunmadım. Bu, bana ve Tele1’e yönelik kötü kurgulanmış 5. sınıf bir kumpas” dedi. Yanardağ, Soruşturmada adı geçen Hüseyin Gün'ü tanımadığını söyledi.
Durna, Yanardağ'ın gözaltı süresinin belirsiz olduğunu ve ek süre talebinin henüz bulunmadığını belirtti.
TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, CHP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu hakkında başlatılan casusluk soruşturmasında gözaltına alınmıştı. Yanardağ'ın evinde ve TELE1'deki odasında polis tarafından arama yapılmıştı.
TELE1
O arazi ranta kapatıldı!109 izlenme
Can Ataklı'dan Sinan Ateş cinayetinde adı geçen kritik isim için bomba iddia: "Olcay Kılavuz yurt dışına kaçtı"54 izlenme
Sinan Ateş'in ablası sessizliğini bozdu: "Bu soruşturmanın kapatılmasına müsaade etmeyeceğiz"24 izlenme
Ankara YHT'de Hazine resmen soyuluyor!81 izlenme
Ankara'da insanlık dışı görüntü ! Bekçilerden alkollü vatandaşa darp ve küfür !236 izlenme
Erbakan’ın Cumhur İttifakı'na katıldığını öğrenen Genç Refahlı şaştı kaldı ‘Yoktur ya...Spekülasyon da olabilir bunlar ya’30 izlenme
İsrail sokakları alev alev yanıyordu, Netanyahu geri adım attı47 izlenme
Toplumun yüzde 51'i geçinemiyor! Hayat pahalılığı ve işsizlik salgından sonra arttı86 izlenme
CHP'li vekilden Gara isyanı! "Seslerini duymadılar, yüzlerine tüm kapıları kapadılar"
“Allah beni en güzel surette yaratmış” diyen gerici “Bir günlüğüne kız olsaydınız” sorusuna sinirlendi
AKP'nin dostu Katar'dan büyük skandal!
AKP'li komisyon başkanı mikrofonu açık unuttu: "Yine adam toplayamadık..."