19 Mart sabahı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik başlatılan operasyon ve gözaltılar, ekonomiyi allak bullak etti.
Borsa'daki kayıpların önüne geçilemeyince art arda devre kesici uygulandı. Buna rağmen özellikle bankacılık hisselerinde büyük kayıp var.
Prof. Dr. Yakup Küçükkale, İmamoğlu’na gözaltı kararının Türkiye’ye maliyetinin 5060 milyar dolar olduğunu hesapladı. Üstelik bu rakama Merkez Bankası’nın dövizi tutmak için yaktığı söylenen yaklaşık 15 milyar doların dahil olmadığını da ekledi.
Altın, döviz, borsa cephnesinde fırtına sürerken Türkiye'nin 5 yıllık CDS'leri yani risk primi 328 baz puanla bir yılın en yüksek seviyesine yükseldi.
Bloomberght'nin haberine göre Türkiye’nin beş yıllık CDS oranı Mart 2024’teki yerel seçimler döneminden bu yana en yüksek düzeye çıkmış oldu.
5 yıllık CDS sadece bu hafta hafta yaklaşık 66 baz puan artış kaydetti.

Güllü’nün ölümünde şüphe derinleşiyor: Sultan’ın tedirgin tavırları dikkat çekti!62 izlenme
SGK Uzmanı Özgür Erdursun, emekli ve memura uygulanacak enflasyon farkını açıkladı41 izlenme
Saray'ın vazgeçilmezi ejder meyvesinin fiyatı dudak uçuklattı!82 izlenme
CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal konut projesinin arka planını anlattı: "Banker Erdoğan mısın sen? Yeter be adam!"43 izlenme
Erdoğan 'açları siz doyurun' demişti, İşte 2021 AKP Türkiye'si!97 izlenme
Mahkeme, Adalar'daki imar planına 'dur' dedi28 izlenme
'Yenidoğan Çetesi'nin Öldürdüğü 10 Bebeğin Kimlikleri Ortaya Çıktı44 izlenme
Salim Şen'den Gürsel Tekin'e 'çamur' yanıtı! "Bu alçaklık sana kalacak"17 izlenme
Doğalgaz zammı enflasyonu nasıl etkileyecek?
AKP'nin Büyükçekmece'de sergilediği oyun ve madde madde gerçekler !
Dünya bankaları bir bir uyarıyor! Bir dev daha 'butlan'ın yarattığı riski gösterdi
Rizeli üreticilerden yaş çay fiyatına Erdoğan hesabıyla isyan! "1 kilo yaş çay ile çay ve simit alınamıyor, vatandaşa ne anlatıyorsunuz"