Türkiye’nin en borçlu belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi görevlilerin park ve bahçelerde kullanması için golf arabası satın aldı.
6 milyar 39 milyon lira ile Türkiye’nin en borçlu belediyesi olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, golf sahası olmamasına rağmen 270 bin lira harcayıp golf arabası satın aldı. Golf araçları belediye görevlilerince park ve bahçelerde kullanılacak. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, belediyenin harcamalarını belgeleri ile açıkladı.
Tarhan, "Kocaeli’de golf turizmi başladı da haberimiz mi yok? Golf arabası kullanacak kadar zengin ama 6 milyar da borçlu bir belediyemiz var. Köylere servis yapacak araç bulamazken, golf arabası almak abesle iştigaldir” dedi.
CHP’li Tahsin Tarhan, Kocaeli Belediyesi’nin harcamalarını belgeleriyle açıkladı. Golf arabası 270 bin liraya mal oldu.
‘17 MİLYONA ARAÇ KİRALADI’
Golf arabasına 270 bin lira veren Belediye’nin, araç kirasına 17 milyon, akıllı telefonlara 300 bin, çikolataya da 176 bin lira ödediğini belirten CHP’li Tarhan, ‘’İnsanlar ekonomik sıkıntı nedeniyle intihar ediyor. Seçimden önce tasarruftan bahsedenler, vatandaşın parasını çarçur ediyor” diyerek belediyeye tepki gösterdi. CHP’li vekil, AKP’li Başkanı’nın mevcut araçları satıp daha ekonomik araç kullanacağını dile getirdiğini de hatırlatarak, “Gaziantep’teki bir firmadan 17 milyon liraya araç kiraladı. Bu kadar tutarsız harcamaların altında adrese teslim işler mi var?” diye sordu.
http://www.krttv.com.tr/gundem/golfsahasiolamayanakplibelediyegolfarabasialdih19234.html
Suriye'ye yeni askeri harekat37 izlenme
Danıştay'ın türban kararında 'yorum' detayı50 izlenme
Gideri gelirinin 169 katı: "6 yıldır yolcu inmedi’’43 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun "Pişman olursunuz" lafının arka planı ortaya çıktı61 izlenme
Maydonoz Döner'in FETÖ'ye çalıştığı belgelendi: 220 milyonluk işlem yapılmış!43 izlenme
Skandal görüntüler! Atatürk'ün Yürüyen Köşk'ünde AKP'li Demirel'in kızına kına gecesi!133 izlenme
Öğrenciyi taciz eden öğretmene beraat verildi! "Rahatsız edici nitelikle olsa da cinsel taciz suçu vücut bulamamıştır"127 izlenme
Mansur Yavaş’tan Çin Ankara Büyükelçiliği’ne yanıt: Kararlılığımızı ortadan kaldırmaz115 izlenme
AKP 'kaynak yok' demişti, 17 milyon emekli için kanun teklifi Meclis'te: Bayram ikramiyeleri ne olacak?
Aktroller fena tökezledi! Ekrem İmamoğlu’nun mitingini Yıldırım’ın sandılar!
ABB'den 'belediye çalışanlarına şantaj'a suç duyurusu
Ekrem İmamoğlu iktidara yüklendi: "Kötülük yapmayı göze alacak bir yönetimle karşı karşıyayız"