Kahraman, şunları söyledi:
“Oda sıcaklıklarımızı 22 derecede tutabilirsek kullanmadığımız odaları 18 derece gibi bir sıcaklık yapabilirsek doğal gazı en verimli şekilde kullanmış olacağız diye düşünüyoruz.
Bizim konfor sıcaklığımız çok yüksek. Biz sobanın yanından kalkmış gelmişiz. Sobanın yanında oturduğumuz zaman 26 derecede, kedi gibi uyukluyorduk orada. O rahatlığı biz istiyoruz ki aynı o konfor sıcaklıkta oturalım. Böyle bir sıcaklık yok. Bu zaten sağlık açısından da uygun değil.
Şimdi Avrupa’da, Amerika’da konfor sıcaklık 22 derece bizim de bütün mühendislik hesaplarımızda oturma odalarında 22 derece, mutfakta 18 derece, banyoda 26 derece bunu bu şekilde hesaplar kabul ederiz.
Buradaki 22 derece kombideki suyun sıcaklığı değil. Oda sıcaklığı 22 santigrat derece. Yani evde atletle dolaşmamız gerekmiyor. Üşümeyecek kadar üzerimizde bir şey olsun.
Ama bunu şu tür bir soru da geliyor bize. Ben kombinin ayarını hiç değiştirmedim. Ben hala 40’ta yakıyorum. Geçen ay bana 400 TL geldi bu ay 600 TL. Tabi geçen ay 400 TL. Bu ay 600 TL gelecek. Kombinin ayarını siz değiştirmeseniz de hava soğudukça kombi daha fazla yanmaya devam edecek. Bunu da kontrollü bir şekilde kullanacağız.”
Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman
Gökçek’ten FETÖ’ye giden ihaleler tek tek listelendi!53 izlenme
Deprem sonrası Prof.Dr. Ahmet Ercan alarm verdi: 'O bölgeden hemen uzaklaşın'19 izlenme
İstanbul'da 1 Mayıs bilançosu: 407 gözaltı29 izlenme
Kurtuluş Savaşı’nın efsane gemisine madalya veriliyor!110 izlenme
ABD'li profesör: "Kara para aklama Türkiye ekonomisinin can damarı haline geldi"44 izlenme
Bilimde değil makam aracında yarışıyorlar33 izlenme
Geçen ay profesör oldu, şimdi rektör!604 izlenme
Yarın hakim karşısına çıkacak olan Dilan Polat son kez Engin Polat'ı ziyaret etti: Son halini görenler 'toparlamış' dedi59 izlenme
AKP’de Rolex kazası: AKP'li vekil bu fotoğrafı "Biz bu milletin ta kendisiyiz" diye paylaştı, yorumları görünce sildi
Memur emeklileri için Danıştay'a başvuru
Müslüman olan ülkemizde insanların dini bilgisi…
AKP dönemindeki metro hataları İmamoğlu'nu sonunda çileden çıkardı 'Nedir bu yani!'