Kahraman, şunları söyledi:
“Oda sıcaklıklarımızı 22 derecede tutabilirsek kullanmadığımız odaları 18 derece gibi bir sıcaklık yapabilirsek doğal gazı en verimli şekilde kullanmış olacağız diye düşünüyoruz.
Bizim konfor sıcaklığımız çok yüksek. Biz sobanın yanından kalkmış gelmişiz. Sobanın yanında oturduğumuz zaman 26 derecede, kedi gibi uyukluyorduk orada. O rahatlığı biz istiyoruz ki aynı o konfor sıcaklıkta oturalım. Böyle bir sıcaklık yok. Bu zaten sağlık açısından da uygun değil.
Şimdi Avrupa’da, Amerika’da konfor sıcaklık 22 derece bizim de bütün mühendislik hesaplarımızda oturma odalarında 22 derece, mutfakta 18 derece, banyoda 26 derece bunu bu şekilde hesaplar kabul ederiz.
Buradaki 22 derece kombideki suyun sıcaklığı değil. Oda sıcaklığı 22 santigrat derece. Yani evde atletle dolaşmamız gerekmiyor. Üşümeyecek kadar üzerimizde bir şey olsun.
Ama bunu şu tür bir soru da geliyor bize. Ben kombinin ayarını hiç değiştirmedim. Ben hala 40’ta yakıyorum. Geçen ay bana 400 TL geldi bu ay 600 TL. Tabi geçen ay 400 TL. Bu ay 600 TL gelecek. Kombinin ayarını siz değiştirmeseniz de hava soğudukça kombi daha fazla yanmaya devam edecek. Bunu da kontrollü bir şekilde kullanacağız.”
Çorumgaz Genel Müdürü Kasım Kahraman
Koronavirüs hastası olduğunu gizleyen kadın, doğum yaptıktan sonra tedaviye alındı!68 izlenme
TÜGVA'ya yurt yapılması için verilmişti: Çürümeye terk edildi31 izlenme
İBB’den İstanbullulara bayram hediyesi139 izlenme
Su dükkânındaki özel odalı istismar davası ertelendi25 izlenme
192 bin liralık piknik denetime takıldı!284 izlenme
Dönem birincisi teğmen ve 3 teğmen ifade verdi: Heyette bir tuğgeneral dört albay var26 izlenme
Nur Yerlitaş'tan Şehitlerimiz için skandal sözler ! Tepki için paylaş !326 izlenme
MHP'li isimden kriz çıkaracak sözler! "Devlet Bahçeli ve Erdoğan koltuk derdinde!"363 izlenme
İstanbul, İkitelli’de taciz iddiası vatandaşı sokağa döktü!
Böyle 'U dönüşü' görülmedi! Erdoğan yasayı iptal edince yasanın geçmesi için TBMM'de oy veren AKP'li vekiller bakın ne yaptı!
AKP İzmir İl Başkanı, Konak-Karşıyaka vapurunda vatandaşlarla tartıştı !
Buğday ithalatı 100 milyona tona koşuyor, ellerin çiftçisi bayram ediyor