Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde saldırı düzenlendi. Silah ve sopaların kullanıldığı iddia edilen saldırıda elinden ve başından yaralanan Özdağ hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
“ÜÇ KİŞİ DAKİKALARCA ŞİDDET UYGULADI”
SÖZCÜ’ye konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, “Selçuk Özdağ cuma namazına gitmek üzere evinden çıkıyor. Kapının önünde beş kişinin saldırısına uğruyor. İki saldırgan Özdağ’ın koruması ve şoförünü silahla etkisiz hale getiriyor. Üç kişi ise sopalarla dakikalarca şiddet uyguluyor. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşıyor” dedi.

Foto: Sözcü
Olayla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir” ifadelerini kullandı.
Özgür Özel'den Gürsel Tekin'e mesaj: "Kabul etmiyorum, Özgür Çelik görevinin başında"30 izlenme
Silivri’de İBB davasının 34. günü: Cebeci madenine ilişkin avukattan flaş çıkış: Üst düzey isimleri tek tek sıraladı22 izlenme
CHP'li Özgür Özel'den Fahrettin Altun'a: 'Atanmışsın ve hadsizsin'116 izlenme
İmamoğlu: "Yarın Çağlayan'da bu ağır iftiraya yanıt vereceğim!"29 izlenme
Lübnan Al-Mayadeen TV, Hizbullah'ın İsrail tanklarını vurduğu anların görüntüsünü yayınladı: "3 İsrail tankını vurduk ölüleri için gelenleri pusuya düşürdük"37 izlenme
Ferdi Zeyrek'in ardından ahlaksız paylaşımlar yapan Akit Müdürü: "Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştük"30 izlenme
Erdoğan'ın gençlerle yayınında kurgu şüphesi! Sufle verirken sesi duyuldu 'Gurur duyuyorum'171 izlenme
Yoksulun enflasyonu 18 yılda yüzde 600’ü aştı!51 izlenme
Doğalgaz fiyatlarında sert yükseliş
Mehmet Şimşek'in emekli maaşı hesabına tepki: "Hangi birini düzeltelim"
Özgür Özel: "Erdoğan İsrail'le masaya oturmuştur. Ey Erdoğan, Trump'tan değil Allah'tan kork Allah'tan!"
İmamoğlu 'bu bileği görüyor musunuz?' diyerek seslendi! 'Seçimde bükemediniz, kayyumla da bükemeyeceksiniz'