7 Ekim’de HAMAS’ın İsrail’e saldırılarıyla başlayan ve yoğun çatışmaların devam ettiği İsrailHAMAS savaşı şiddetlenerek artarken, iki tarafın da kayıpları büyüyor.
Binlerce Filistinlinin hayatını kaybettiği saldırılarda ölenlerin çoğunun ise kadın ve çocuklardan oluşması tepkilerin odağında.
AVRUPA’DAN PARALI ASKER GELİYOR
Her yeni günde yeni hamleleri ile saldırısını sürdüren İsrail'in Gazze'de Avrupalı asker kullandığı ortaya çıktı.Açıklama İspanyol basınından El Mundo gazetesinde yer aldı. El Mundo, İsrail'in paralı asker çalıştırdığını açıkladı.
İSPANYOL PARALI ASKERİN RÖPORTAJI YAYIMLANDI
Söz konusu haberde neoNazi grubuna bağlı olduğu belirtilen ve Ukrayna saflarında Rusya'ya karşı savaşan İspanyol paralı asker Pedro Diaz Flores ile yapılan bir röportaja yer verildi.
"İSRAİL İYİ EKİPMANLAR KULLANIYOR"
Röportajda İsrail'e para için geldiğini söyleyen Flores, kazancından oldukça memnun olduğunu vurguladı. İsrail'in iyi ekipmanlar kullandığının altını çizen Flores, aynı zamanda ordunun sessiz çalıştığını söyledi.
HAFTALIK 120 BİN EURO ÖDÜYORLAR
İspanyol paralı asker kazancı ile ilgili olarak da "İsrail'e para için geldim. Çok iyi para ödüyorlar. Haftalık 120 bin TL
(3 bin 900 Euro) ödeme alıyorum" ifadelerini kullandı.


Yeniçağ
Trafik lambasındaki elektrik kaçağı sebep oldu: Su içen köpek akıma kapılarak öldü20 izlenme
MEB hazırladığı kitapçıktaki skandal çizimler için ‘algı’ soruşturması başlattı91 izlenme
Murat Çalık İstanbul'a sevk edildi11 izlenme
Soylu'nun imzasıyla belirlendi: Kılıçdaroğlu'nun koruma müdürüne terfi yok, tartışmalı isimler listede89 izlenme
Toprak Mahsulleri Ofisi’nden Ramazan’a özel 1 TL’lik indirim!69 izlenme
Kaymakamdı, saatler içinde önce Vali Yardımcısı sonra Kayyum oldu30 izlenme
Dün gece İstanbul'u korkutan deprem 4 uzmanı ilk kez aynı noktaya getirdi!37 izlenme
AKP'li vekile esnaf ziyaretinde tepki "Emekliden bahsedin"18 izlenme
2019 yılına tasarruf yılı denmişti: Meclis’e 66 yeni araç!
AKP'li belediyeye Sedat Peker'li 'hack' şoku!
Uzmanlar öneriyor: İhmal etmemeniz gereken altı doktor randevusu
Bakan Koca açıkladı: 6.871 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 2.470.901’e, can kaybı da 25.865’e yükseldi!