
Cumhurbaşkanlığı için yarışan adaylar il il gezerek yaptıkları mitinglerle seçmenleriyle buluşuyor. Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , bu kapsamda ziyaret ettiği Gaziantep’te skandal bir uygulama ile karşı karşıya kalmıştı.
2 Haziran Cumartesi günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda binlerce vatandaşla bir araya gelen Akşener’in yolu, büyükşehir belediyesine ait çöp kamyonları ile kesilmişti.Akşener, daha sonra programına Osmaniye’den devam ederken, AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, konuya ilişkin skandal bir açıklama yapmıştı.Şimdi de mitinginde vatandaşların uzattığı Gaziantepspor atkısını takan Akşener, Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin tarafından tehdit edildi.
TFF 1. Lig’i son sırada tamamlayan Gaziantepspor TFF 2. Lig’e düşerken Şahin 12 Mayıs’ta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda Hasan Şahin , kulübün yeni başkanı olmuştu. Twitter hesabından skandal bir paylaşım yapan Şahin, “Gaziantep atkısını herkes takabilir teröristler hariç. fetöcü Meral Akşener seni bu atkıya kurban ederim” ifadelerini kullandı.Şahin’in skandal paylaşımına kısa sürede binlerce tepki yorumu gelirken, paylaşım sosyal medyada da büyük tepki uyandırdı.
KADINLAR HASAN ŞAHİN’İ PROTESTOYA GİTTİ!
Meral Akşener’e hakaret eden Gaziantep Kulübü Başkanı Hasan Şahin’i protesto etmek üzere, İYİ Partili kadınlar, bugün saat 16:00’da kulüp binası önüne tülbent bıraktı.
65 yaş ve üstüne sokağa çıkma izni sinyali! Sokağa çıkma yasağı kalkacak mı?90 izlenme
ÇAYKUR 547 milyon lira daha zarar etti!151 izlenme
Şeyh Said'i 'minnetle' anan AKP MKYK üyesi mahkemelik oluyor50 izlenme
AKP ve MHP arasında ipler gerildi! Cumhur İttifakı'nda "ayyaş" krizi!393 izlenme
Genç kadın, otobüste kendisini taciz eden adamı böyle kayda aldı!36 izlenme
Kredi kartı sahipleri dikkat! Limitlerde yeni dönem19 izlenme
Vatandaşın ekonomi yorumu gündem oldu: "Suç bizim. Başa tekrar tekrar getirirsek olacağı bu. Bize hep şükretmeyi öğrettiler. Hani her şey ucuzlayacaktı? Saraydakiler rahat yaşasın"42 izlenme
Ethem Sancak ve Galip Öztürk hisselerini sattı! BMC'nin yüzde 51'i bakın kime geçti!63 izlenme
CHP’li başkana soruşturma: Pankartlarda neden külliyenin görseli var?
Nerede sapık var ülkemize doluştu! Afrikalı yolcuyu taciz eden Iraklıyı vatandaşlar darp etti!
Son anketten iktidara kötü haber: 'Asla AKP'ye oy vermem' diyenlerin oranı yükseliyor!
Erdoğan'ın saraylarına harcanan para ortaya çıktı