Home
09 Kasım 2020 ( 52 izlenme )
Reklamlar

Gazeteci Müyesser Yıldız hakkında tahliye kararı


OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız, tutukluluğunun 155'inci gününde ilk defa hakim karşısına çıktı. "Devletin güvenliği bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama" suçlamasıyla hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istenen Yıldız tahliye edildi.





“Siyasal ve askeri casusluk” soruşturması kapsamında 8 Haziran'da gözaltına alınan OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ile Astsubay Erdal Baran tutuklanmış, TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı; Yıldız, Dükel ve Baran hakkında yürütülen soruşturma sonrası üç isim hakkında “Devletin güvenliği bakımından gizli kalması gereken bilgileri açıklama” suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istedi.

Müyesser Yıldız, tutukluluğunun 155’in gününde bugün ilk defa hakim karşısına çıktı. Mahkeme Yıldız’ın adli kontrol şartıyla tahliye edilmesine karar verdi.

Erdal Baran’ın tutukluluk halinin devamına, İsmail Dükel’in yurtdışı yasağının devam etmesine ve adli kontrolün kaldırılmasına hükmedildi. Duruşma 6 Ocak 2021’e ertelendi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/sondakikagazetecimuyesseryildizhakkindatahliyekarari6118063/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akşener, Erdoğan'a öyle bir cevap verdi ki! Bülent Arınç'tan, zafer kutlaması yapan AKP'lileri kızdıracak Suriye yorumu: "Suriye'de olanlardan en karlı çıkan İsrail'dir" Dilan Polat'ı bu sözleri yakmış: İşte MASAK'ın radarına takılan o ifadeler! Kamu kaynakları yandaşa böyle aktarılıyor: Hazine'nin nasıl soyulduğu bir dakika 25 saniyelik video ile anlatıldı!