Tutuklanan Akçay ifadesinde Kasım Garipoğlu’nun partilerinde “kokain” içildiğini iddia etti.
“Yukarıda bahsettiğim partilerde, parti bittikten sonra biz parti alanını misafirlerin herhangi bir eşya unutup unutmadığı yönünde kontrol ederiz. Ben, yapmış olduğumuz kontrollerde birkaç kez tabak içerisinde, tahminimce kokain içildiğini düşündüğüm rulo hâlinde kâğıt banknotların olduğunu gördüm” dedi.
Akçay partilerin nasıl organize edildiğini de anlattı; “Bahsi geçen partilerin organizasyonlarında esasen Kasım Bey organize etmesine karşın, bana sormuş olduğunuz cep telefonumda bulunan misafir listesi dışında G.K.Ş ve A.Ş. ile Burak Ateş söz sahibiydiler” ifadesini kullandı.
Garipoğlu’nun partilerine “hayat kadını” çağrıldığını da iddia etti.
Akçay; “Yalıda yapılan partilere, dışarıdan cinsel birliktelik yaşamak amacıyla eskort olarak tabir edilen kadınlar çağrılırdı. Bu kişilerin içeride ne yaptığını, kiminle birlikte olduklarını bilmemekteyim. Yine bu kişiler, bize bildirilen liste dışında olduğundan, biz bu kişilerin eskort olduğunu anlardık” dedi.
Tutuklanan İsmail Ahmet Akçay uyuşturucunun nasıl temin edildiğini de anlattı; “şahıslar söz konusu partilere kokain maddesi getirirlerdi. Bu kişilerin uyuşturucu madde tedarikçisi olduklarını biliyorum. Bu şahısların kokain ve ketamin isimli uyuşturucu maddeleri getirdiklerini biliyorum” dedi.
Akçay “Yapılan partilere, yukarıda saydığım Kasım Garipoğlu’nun kardeşi Fatih Garipoğlu, Burak Ateş, Şeyma Subaşı, Şevval Şahin, Derin Talu ve Defne Samyeli gibi isimler katılıyordu” ifadelerini kullandı.
Sözcü
Vatandaştan nokta tespit 'Ülkemizdeki En Büyük Tehlike Akp Müslümanlığı !'4990 izlenme
Suriye’den kahreden haber: Şehit sayısı maalesef…64 izlenme
Muharrem İnce Konya’da halka hitap etti " Hazineden paranızı, çocuklarınızın sorusunu, sandıkta da oyunuzu çaldırmayacağım!"227 izlenme
Adana’da bir grup kadın ‘Ramazanda kızlı erkekli spor yapılmaz’ diyerek salonun önüne çöp döktü iddiası!31 izlenme
Kadının sözleri sokak röportajına damga vurdu: "Asıl din iman budur; hak yememektir"39 izlenme
İmamoğlu'nun diplomasının iptal davası sil baştan!22 izlenme
Özgür Özel net konuştu: 'Adayım, hazırım'35 izlenme
AKP'li Başkan hakkında çarpıcı 15 Temmuz gerçeği! Kahramanlıkları palavra çıktı!97 izlenme
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Müslümanların zihinleri bulanıyor' diyerek çağrı yaptı: Sosyal medyada da 'Tebliğciler' dönemi mi başlıyor?
Ege'de milyonluk araziler peş peşe satılacak!
AKP'li isimlere ek gelir kapısı: Huzur hakkı!
Samsun'da Atatürk Anıtı'na yapılan saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı!