Tutuklanan Akçay ifadesinde Kasım Garipoğlu’nun partilerinde “kokain” içildiğini iddia etti.
“Yukarıda bahsettiğim partilerde, parti bittikten sonra biz parti alanını misafirlerin herhangi bir eşya unutup unutmadığı yönünde kontrol ederiz. Ben, yapmış olduğumuz kontrollerde birkaç kez tabak içerisinde, tahminimce kokain içildiğini düşündüğüm rulo hâlinde kâğıt banknotların olduğunu gördüm” dedi.
Akçay partilerin nasıl organize edildiğini de anlattı; “Bahsi geçen partilerin organizasyonlarında esasen Kasım Bey organize etmesine karşın, bana sormuş olduğunuz cep telefonumda bulunan misafir listesi dışında G.K.Ş ve A.Ş. ile Burak Ateş söz sahibiydiler” ifadesini kullandı.
Garipoğlu’nun partilerine “hayat kadını” çağrıldığını da iddia etti.
Akçay; “Yalıda yapılan partilere, dışarıdan cinsel birliktelik yaşamak amacıyla eskort olarak tabir edilen kadınlar çağrılırdı. Bu kişilerin içeride ne yaptığını, kiminle birlikte olduklarını bilmemekteyim. Yine bu kişiler, bize bildirilen liste dışında olduğundan, biz bu kişilerin eskort olduğunu anlardık” dedi.
Tutuklanan İsmail Ahmet Akçay uyuşturucunun nasıl temin edildiğini de anlattı; “şahıslar söz konusu partilere kokain maddesi getirirlerdi. Bu kişilerin uyuşturucu madde tedarikçisi olduklarını biliyorum. Bu şahısların kokain ve ketamin isimli uyuşturucu maddeleri getirdiklerini biliyorum” dedi.
Akçay “Yapılan partilere, yukarıda saydığım Kasım Garipoğlu’nun kardeşi Fatih Garipoğlu, Burak Ateş, Şeyma Subaşı, Şevval Şahin, Derin Talu ve Defne Samyeli gibi isimler katılıyordu” ifadelerini kullandı.
Sözcü
AKP'li belediye başkanına takside soğuk duş: "Şu dünya ters dönecek deseler AKP'ye bir oy vermem"44 izlenme
Türkiye Narin için ağlıyor... Sosyal medyada mesaj yağıyor50 izlenme
Skandal görüntüler! Iğdır'da iki polis vatandaşı köşeye çekip dövdü! Soruşturma başlatıldı30 izlenme
Özgür Özel Manavgat'taki kumpası anlattı! "Baklava kutusunu bir aydır planlamışlar. Elimizde 32 saatlik görüntü var. Dakika dakika planlamışlar. Manavgat'ı AKP'ye geçirmeye çalıştılar"36 izlenme
Son ankette çarpıcı sonuç! Hem İmamoğlu hem Yavaş Erdoğan'a fark attı26 izlenme
Türkiye'de yaşanan ağır ekonomik krizin özeti okul kantinleri! 'Tost 10, ayran 4 lira, canım çekiyor ama alamıyorum'70 izlenme
İmamoğlu'ndan Kağıthane mitingine çağrı: "Yarın akşam Kağıthane’deyiz. Yine bir arada, yine hukuksuzluğa karşı olacağız. Salonlarda değil, meydanlardayız!"26 izlenme
İBB'den yandaş medyaya "ek maaş" cevabı!127 izlenme