Diyarbakır'da 24 Ocak 2001'de Hizbullah terör örgütü tarafından şehit edilen Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın katledilmesinin dün 20. yıldönümüydü. Bütün Türkiye, Okkan'ı anarken; şehit emniyet müdürüne Twitter'da hakaret eden, bu terör eylemini ve Hizbullah'ı öven üç öğretmenin Diyarbakır'da okul müdürlüğüne ve müdür yardımcılığına atandığı ortaya çıktı. Üç öğretmen yasak olmasına rağmen Hizbullah'ın yasal ayağı olan HüdaPar'ın propagandasını yapıyor.

Gaffar Okkan
Bugün Diyarbakır'da ilkokul müdürü olarak görev yapan M.G., Gaffar Okkan'ın şehit edilişinin 15. yıldönümü olan 24 Ocak 2016'da şu tweeti attı: “Bu memlekette Hizbullah'a yapılan zulümler dışında konuşmadık ve gün yüzüne çıkmadık hiçbir şey kalmamıştır. Gaffar da bunlardan biri.” M.G., aynı gün “Bölgede PKK ile işbirliği yapıp dindarlara cadı avı başlatan Okkan'ı anmak ile Evren'i anmak arasındaki 7 farkı bulsun AK Parti” diye yazdı. M.G., 17 Ocak 2000'de polisle girdiği çatışmada öldürülen Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu hakkında 9 Şubat 2014'te “Gün boyu çatışarak 33 kurşunla şehid oldu” şeklinde, Hizbullah'ı öven yazı da yazdı.
SAHTE KAHRAMANMIŞ
Diyarbakır'da imam hatip lisesi müdürü S.A. ise Okkan'ın 5 yıl önceki ölüm yıldönümünde “O Emniyet müdürünü cilalayıp önümüze koymaktan vazgeçin. Sahte kahramanlarla çok uyuttunuz bu halkı. Yetti gayrı” diye yazdı.
S.A., Hizbullah, İslami Hareket ve İBDA/C adlı terör örgütlerine yönelik davalarda yatanlar için özgürlük istedi.
Yine Diyarbakır'da imam hatip lise müdür yardımcısı M.T. ise 24 Ocak 2015'te “Amed'te Hizbullah'ın kökünü kurutacağım diyen emniyetçinin öldürülme yıldönümünde halk hep bir ağızdan ‘Biji Hizbullah' diyor. Ne garip değil mi:)” diye tweet attı.
M.T., 2014'te ise “Hizbullah cemaatinin en büyük hizmetlerinden biri Gaffar Okkan gibi bir dangalağı öldürmekmiş” diye yazdı.
M.T. 2015'te AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman'ı da tehdit etti. M.T.'nin HüdaPar'dan “Partimiz” diye söz ettiği görülüyor.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/gaffarokkanakufuredenlerokuldamudur6226871/
‘Sanayiciler daha mutlu’ diyen başkan işçi çıkarttı!160 izlenme
Son dönemdeki zamlar yüzünden hükümetin hedefi haline gelen Zincir marketler mühürlenmeye başladı25 izlenme
Fatih Altaylı: "HÜDA-PAR, erişimi hep aynı mahkeme ile engelliyor"34 izlenme
Emekliden kısacağına Saray'dan kıssın!480 izlenme
CHP'nin talebiyle olağanüstü toplanan Meclis çoğunluğu sağlayamadı! Kılıçdaroğlu "Bundan sonra olacaklardan hükümet sorumludur" dedi.21 izlenme
'Üçüncü havalimanı inşaatında 400 işçi öldü, torbayla gömdüler!'39859 izlenme
Magandanın laf attığı kadın annesi çıkarsa neler olur ? İzleyelim...1838 izlenme
İlahiyatçı Mustafa Karataş'ın emeklilere yönelik sözleri tepki çekti: "Yıllarca çalışıp, sigorta ödeyip emekli oluyorsun. Emekli olunca ooh, maaş devletten rahat ediyorsun"31 izlenme