İstanbul Ümraniye’de genç futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı, Alaattin Kadayıfçıoğlu tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.
Soruşturma kapsamında aralarında Aleyna Kalaycıoğlu, İzzet Yıldızhan ve Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun da aralarında yer aldığı bulunduğu şüpheliler hakkında iddianame hazırlandı.
Sabah'ta yer alan habere göre; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, toplam 9 şüpheli hakkında dava açıldı. Aleyna Kalaycıoğlu için “kasten öldürmeye azmettirme” suçundan müebbet hapis cezası istendi. Alaattin Kadayıfçıoğlu hakkında ise “kasten öldürme” ve “ruhsatsız silah bulundurma” suçlarından müebbet hapis ile birlikte 1 yıl 3 ay ek hapis talep edildi. Ünlü armatör baba Bilal Kadayıfçıoğlu’na ise “kasten öldürmeye yardım etme” suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Öte yandan, şarkıcı İzzet Yıldızhan için “suçluyu kayırma” suçlamasıyla 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istendiği ifade edildi.
İzleyeceklerinizin tamamı AKP'lilere ait 17-25 Aralık itiraflarıdır !2005 izlenme
Sedat Peker'in iddialarının ardından Metin Külünk'ten art arda paylaşımlar!113 izlenme
Vatandaşlar bir kilo kıyma için gece yarısı sıraya giriyor36 izlenme
Bekçilerin vatandaşı darp ettiği anları görüntülemişlerdi, gözaltına alındılar!55 izlenme
Marmara'dan sonra korkutan görüntü Karadeniz'den geldi! Deniz salyası Karadeniz'de görüldü51 izlenme
Şatafatlı makam odasıyla gündeme gelmişti: Özgür Özel'den CHP’nin 1.2 milyar lira borçla devraldığı Yunusemre Belediyesi'ne ziyaret49 izlenme
İmamoğlu "Kamuoyundan gizlemek zorunda kalmıştım" diyerek paylaştı: "Zindanda bir haftadır iki misafirim var"22 izlenme
Emeklilik dilekçesi verdi, Jandarma'da taşlar yerinden oynadı19 izlenme
Sayıştay ortaya çıkardı: TRT'nin 'tasarruf' iddiası patladı, milyarlar harcadı!
AKP'li vekilden bomba 2023 itirafı! "Erdoğan cumhurbaşkanı olamadığında hep beraber kül oluruz"
Dünya devi Türkiye'deki fabrikasında 1.400 kişiyi işten çıkarma kararı aldı
CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının oy oranları açıklandı