İstanbul Ümraniye’de genç futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı, Alaattin Kadayıfçıoğlu tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.
Soruşturma kapsamında aralarında Aleyna Kalaycıoğlu, İzzet Yıldızhan ve Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun da aralarında yer aldığı bulunduğu şüpheliler hakkında iddianame hazırlandı.
Sabah'ta yer alan habere göre; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, toplam 9 şüpheli hakkında dava açıldı. Aleyna Kalaycıoğlu için “kasten öldürmeye azmettirme” suçundan müebbet hapis cezası istendi. Alaattin Kadayıfçıoğlu hakkında ise “kasten öldürme” ve “ruhsatsız silah bulundurma” suçlarından müebbet hapis ile birlikte 1 yıl 3 ay ek hapis talep edildi. Ünlü armatör baba Bilal Kadayıfçıoğlu’na ise “kasten öldürmeye yardım etme” suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Öte yandan, şarkıcı İzzet Yıldızhan için “suçluyu kayırma” suçlamasıyla 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istendiği ifade edildi.
Çevik Bir ve Çetin Doğan dahil 14 isim hakkında tutuklama kararı!68 izlenme
Hakan Ateş için 240 yıla kadar hapis talebi! Seçil Erzan'ın fonunu biliyormuş39 izlenme
Elektrik faturasına devlet desteğinde oranlar değişti: Dev zam şirketlere akacak37 izlenme
Hani bitmişti? Akbelen sabah yine motorlu testere sesleri ile uyandı56 izlenme
Şeriat isteyen başkan görevden alındı54 izlenme
100 kilo eroinle yakalanan eski diplomatın AKP'li siyasilerle fotoğrafları ortaya çıktı!157 izlenme
Otoyol soygunu! 78 liralık ceza 45 gün içinde 971 lira oldu!46 izlenme
Kadirova soruşturmasını kapatıyorlar! 'Otopsi raporu 5 aydır açıklanmadı' haberleri sonrası dikkat çeken gelişme!86 izlenme
Erdoğan’ın mezuniyet belgeleri 9 yıl sonra ortaya çıktı
CHP'nin boykotyap.com sitesine mahkemeden engel!
Mehmet Ali Çelebi AKP'ye geçti, tepkiler gecikmedi: 'Topaç bir dönmeye başladı mı...'
Kılıçdaroğlu'na Tunç Soyer'den de destek yok! "Geride sadece derin bir utanç kaldı"