Formula 1'de şampanya krizi yaşandı.
Intercity pistinin patronu Vural Ak'ın, "Ramazan'da formula olmaz" sözünden sonra, Pazar günkü ödül töreninde kürsüye çıkan pilotlara geleneksel şampanya yerine gazoz ikram edildiği açıklandı.
Mercedes Formula 1 takımının CEO’su Toto Wolff İstanbul’da koşulan ve takımın Britanyalı pilotu Lewis Hamilton’ın kazandığı Türkiye Grand Prix’sinde, kutlamalar esnasında kendilerine Sprite marka gazoz verildiğini söyledi.
Britanyalı pilotla birlikte podyumda bu başarıyı kutlayan Avusturyalı yatırımcı Wolff, daha sonra Sky Sports’a yaptığı açıklamada “Birlikte eve gideceğiz ve (kutlamada) az önce podyumda gördüğümüz Sprite’tan farklı şeyler olacak” dedi.
Bu tür kutlamalarda geleneksel olarak şampanya patlatılır.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/formula1desampanyayerinegazozpatlatmislar1791248
Sabah yazarı açıkladı: Emekliler ne kadar zam alacak?88 izlenme
İran'da halka kan kusturan 5 soyguncu idam edildi21 izlenme
‘Silahlı şov’ herkesin gözü önünde yaşandı8 izlenme
Ahbap'a çadır satmasıyla büyük tepki çeken Kızılay'ın, 35 tırlık çadırı depoda beklettiği ortaya çıktı!30 izlenme
Müjde ! Fransa'dan 5 Bin 700 Ton karkas et ithal edilecek !472 izlenme
Yeşil Sol'un isim değişikliği Diyarbakır'da nasıl karşılandı?21 izlenme
Şaka gibi! Şanlıurfa selde boğulurken Erdoğan afet hazırlıklarını anlattı32 izlenme
RTE, Sürmene'de olacakları adeta önceden söylemiş !1946 izlenme