Anadolu Ajansı, temizlik görevlisi kadına taciz skandalıyla sarsıldı. İddiaya göre, AA’da önemli bir görevde bulunan müdür yardımcısı, kurumda temizlik görevlisi olarak çalışan kadın personele tacizde bulundu. Tacizler devam edince kadın, AKP Ankara İl Başkanlığı’na şikayette bulundu.
AKP de Genel Müdür Şenol Kazancı’ya durumu bildirdi. Kazancı da 22 Ekim’de 2 genel müdürü yardımcısını soruşturmayla görevlendirdi.
İddialara göre, mağdur kadının cep telefonlarındaki mesajlar da “delil olmasın” diye zorla silindi. Tacize uğradığı öne sürülen kadın başka bir birime yollanırken, taciz ettiği iddia edilen yöneticiye yönelik ise herhangi bir işlemde bulunulmadı.
AA Disiplin Kurulu “somut delil elde edilemedi” diye rapor hazırlarken olay yargıya taşındı.
Kriz onları teğet geçiyor! Garantili hayat!120 izlenme
İBB Başkanvekili Nuri Aslan'a soruşturma!22 izlenme
İmamoğlu’nun tutuklanmasına Trabzonlular ateş püskürdü! "Dünyamız yıkıldı!"43 izlenme
Menzil'de otobüs duraklarını kadın erkek diye ayırdılar27 izlenme
Yandaş Beyaz Tv'de skandal diyalog! 'Eşinizin erken yaşlarda sarışın kadın takıntısı olmuş, eşinize düzenli bir şekilde baklava yedireceksiniz ama baklavaya İhlas suresini okuyacaksınız'85 izlenme
Jet hızında yükseliş! Bir günde memur olup, Cumhurbaşkanlığı'na atandı!94 izlenme
Özgür Özel'in eleştirdiği KKTC büyükelçisi görevden alındı27 izlenme
‘Solcu musun’ diye sorup ülkeye almadılar!271 izlenme