KARA HAREKATI DA BAŞLADI
Suriye’nin kuzeyindeki PYD/YPG mevzilerine düzenlenen hava operasyonları sürerken saat 22.35 sularında kara harekâtının da başladığı belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı, “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Suriye Milli Ordusu, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Fırat’ın doğusuna kara harekatına başladı” ifadelerini kullandı. Askeri kaynaklar da Türk kara birliklerinin Resulayn ve Tel Abyad’da 4 koldan giriş yaptığını bildirdi.
BİR AÇIKLAMA DA SOYLU’DAN
Bir televizyon programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da kara operasyonunu doğruladı. Soylu, “Bu bir savaş değil. Bu bir terörle mücadele. Sınır ötesi harekat. Türkiye teröristlere ait bir kampı yok etmek üzere kendi adına meşru bir harekatın içerisinde. Uluslararası alanda meşru bir harekatın içerisinde” ifadelerini kullandı.
181 HEDEF ATEŞ ALTINA ALINDI
MSB’den yapılan açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetleri, Barış Pınarı Harekâtı kapsamında hava kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları ile şu ana kadar terör örgütüne ait toplam 181 hedefi ateş altına aldı” ifadeleri kullanıldı.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/sondakikakaraharekatidabasladi5380333/
Teğmenler harekete geçti: İlk dava23 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 5 kuruşluk dava!69 izlenme
Polise küfretti 'hadi bulun beni' dedi, gözaltına alındı29 izlenme
Vatandaştan İYİ Parti İBB adayı Buğra Kavuncu’ya ‘Oyları bölüyorsunuz’ tepkisi48 izlenme
IŞİD'in 'medya bakanı'nın Türkiye'de ticaretle uğraştığı ortaya çıktı!64 izlenme
12 bin yıllık Dipsiz Göl'ü yok ettiler, yasal izinli definecilerin adı gizli tutuluyor!167 izlenme
Saraylara para yetmiyor!98 izlenme
Diyanet günde 15.880 asgari ücret harcadı32 izlenme
Cep telefonlarına yeni yılda taksit düzenlemesi yapıldı!
Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a ‘5 paralık’ dava!
Enkazdan çıkan altınları çalan polis önce tutuklandı, sonra serbest bırakıldı
İBB'den Bakanlığın genelgesine yanıt "Vatandaşlarımız endişe etmesin gerekirse ekmeği evinize teslim ederiz"