İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, CHP'nin Sarıyer'de düzenlediği üye katılım törenine cast ajansı aracılığıyla gerçekte üye olmayan kişilerin götürüldüğü iddiaları ve bu iddialara ilişkin yayınlarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Timur Soykan, Fatih Altaylı ve Uğur Dündar ifadeye çağrıldı.
Başsavcılığın Sarıyer'de CHP'nin gerçekleştirdiği üye katılım törenine cast ajansı ile anlaşılarak gerçekte üye olmayan kişilerin götürüldüğüne yönelik iddialar ve bu yönde yapılan yayınlara ilişkin başlattığı soruşturma sürüyor.
Soruşturma kapsamında Timur Soykan ve Fatih Altaylı şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırıldı.
Uğur Dündar'ın da ifade vermek üzere adliyeye çağrıldığı öğrenildi.
İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesince CHP İstanbul İl Yönetimine görevlendirilen Gürsel Tekin, CHP'nin gerçekleştirdiği üye katılım törenine cast ajansları üzerinden ücretli figüran getirildiği iddialarına ilişkin ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıklamıştı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Sarıyer'de gerçekleştirilen CHP etkinliğine cast ajansı ile anlaşılarak gerçekte üye olmayan kişilerin götürüldüğüne yönelik iddialar ve buna yönelik yapılan yayınlara ilişkin müşteki vekilinin Cumhuriyet Başsavcılığına sunduğu şikayet dilekçesi akabinde soruşturmaya başlandığı belirtilmişti.
Açıklamada, araştırmalar sonuçlandığında şikayet edilen kişilerin ifadelerine başvurulacağı bildirilmişti.
Soruşturma kapsamında Ebru Çelik, Uğur Koç, Berkant Gültekin ve Nedim Bayhan da dün savcılıkta şüpheli sıfatıyla ifade vermişti.
NEFES
Türk bayrağını ve Atatürk posterini yerden kaldırmak için canla başla koştular! Helal olsun Cumhuriyetin çocuklarına51 izlenme
Özgür Özel: "AKP vatandaşı dolandırdı"21 izlenme
21 aydır faaliyette olan santral yeni açılmış gibi gösterildi!51 izlenme
AKP'li vekil Yasin Aktay, AKP'nin ÖSO'ya silah sağladığını bakın nasıl itiraf ediyor !1395 izlenme
4 maddede dolar neden yükseliyor?92 izlenme
Tutuklanan kadının testi pozitif çıktı! Savcı dahil 11 kişi karantinada!124 izlenme
İlk kez uygulandı! Belde karantinaya alındı, giriş çıkışlar kapatıldı!126 izlenme
'Burası İslam ülkesi, böyle konuşamazsın' diyen yobaza, cevabı diğer yolcular verdi !3357 izlenme
TTK’nın kapanması Hatta’a yaradı
Suriye'de Kürt Devleti mi kurulacak? Hüsnü Mahalli: "Davutoğlu'nun Müslim Şen'e verdiği söz gerçekleşti!"
Vatandaşın faturasından vazgeçemeyen TRT’nin ince hesabı!
Konya’da ‘6 milyon nerede?’ kavgası kızışıyor! ‘Valinin açıklamalarını valilik yalanlıyor’