AKP’li Gaziosmanpaşa Belediye Başkanvekili Eray Karadeniz’in, belediyedeki toplantı odasında bulunan Atatürk fotoğrafını kaldırttığı, kendi X hesabından paylaştığı bir fotoğrafla ortaya çıktı.

Karadeniz’in geçmişte sosyal medyada yaptığı paylaşımlar, kamuoyunda tartışma yarattı.

Karadeniz’in, 2012 yılında Fenerbahçe’ye yönelik şike kumpası sürecinde FETÖ’yü savunan bir paylaşımda bulunduğu belirlendi.

Karadeniz, “Haritada yerini gösteremeyeceğiniz ülkelere gidip okul açarak hizmet eden bir topluluğun Fenerbahçe’yi ele geçirmeye çalıştığına inanan insanlar var” ifadeleriyle FETÖ’yü övmüştü.

Ayrıca, Karadeniz’in FETÖ ile özdeşleşen maklube yemeğiyle ilgili “Cağ kebabına gelemedim, maklubeyi kaçırmam. Benim adım Eray, maklubeye gelirim diyorsam gelirim” şeklindeki paylaşımı da dikkat çekti.

Karadeniz’in bir başka paylaşımında ise FETÖ’nün Balyoz kumpası kararına atıfta bulunarak CHP’yi darbe ile iktidara gelmekle suçladığı ortaya çıktı.

2018 yılından beri avukat olarak görev yapan Eray Karadeniz’in, yakın zamanda kamuoyunun yakından takip ettiği Dilan ve Engin Polat çiftinin kara para aklama iddiasıyla yargılandığı davada Engin Polat’ın avukatlığını yaptığı ortaya çıkmıştı.

Sözcü
Belediyelere yeni kıskaç! Köpek başına ceza kesilecek37 izlenme
Ankara Millet Bahçesi'nin ikinci ihalesi de gizli yapıldı!74 izlenme
Onur Air pilotlarından patronları hakkında iddia: "Birçok usulsüzlük ve yolsuzluk yaptı"61 izlenme
İhsan Şenocak Filenin Sultanları’nın başarısını hazmedemiyor! Yine hedef aldı41 izlenme
Albayrak Medya Grubu’nun dergisinden skandal çağrı!122 izlenme
Milyonlarca lira kazandı: AKP’li eski başkan devlete yaptırdığı oteli devlete geri sattı26 izlenme
Son dakika! ABD'de enflasyon Eylül'de yıllık bazda yüzde 8,2 artarak beklentileri aştı29 izlenme
İçtiği suyun fiyatına isyan eden yaşlı vatandaş yaka paça dışarı atıldı! “30 lira bir su olur mu? Maliyeti kaç para bu suyun? 2 lira 5 lira. Ben pazarda satıyorum bu suyu. 30 lira bir su olmaz”43 izlenme
CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan: "Butlan yönetimine sanatçılar bir bir ders veriyor. Bu büyük ustalar sizce bunu niçin yapıyor butlan yönetimi?"
Bisiklet etkinliğinde skandal! AKP’li belediye İBB’nin logosunu kapattı!
İktidarın 'sessiz' Türkiye Yüzyılı: Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri iptal ediliyor
Yine boşa gitti milyonlar! Yandaşların yaptığı yoldan sonra şimdi de fabrika çöktü!