Eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık Demir’in davasında kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Yavuz Selim Öztürk şikâyetini geri çekti.
Fatma Zehra Kınık Demir, 9 Temmuz 2024’te 17 yaşındaki Batın Barlasçeki’nin hayatını kaybetmesine ve üç kişinin yaralanmasına neden olmuştu.
26 Mayıs’ta görülen duruşmada mahkeme, Fatma Zehra Kınık Demir’e 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. Ceza, miktar itibarıyla ertelenmedi ve hükmün açıklanmasının geri bırakılması uygulanmadı.
Sanık hakkındaki adli kontrol tedbirlerinin sürmesine karar verildi. Ayrıca Demir’in ehliyetine 2 yıl süreyle el konuldu.
Yavuz Selim Öztürk, İstanbul Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunduğu dilekçeyle şikâyetinden feragat etti. Dilekçede, “Sanık Fatma Zehra Kınık Demir hakkındaki şikayetimden vazgeçiyorum. Maddi ve manevi tüm zararım giderilmiştir. Sanıktan maddi veya manevi herhangi bir tazminat talebim yoktur” ifadeleri yer aldı.
Ekol TV muhabiri Dilek Yaman Demir'in haberine göre, 4 Temmuz’da Batın Barlasçeki’nin babası Serdal Barlasçeki de mahkemeye dilekçe sunarak şikâyetinden vazgeçti.
“Sanıktan herhangi bir maddi veya manevi tazminat talebim yoktur. İstinaf yoluna da başvurmayacağım, bu hakkımdan feragat ettiğimi beyan ediyorum” dedi.
Zehra Kınık’ın ölümüne neden olduğu 17 yaşındaki Batın Barlasçeki’nin babası Serdal Barlasçeki’nin ardından kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Yavuz Selim Öztürk’ün de şikâyetini geri çekti...
Sözcü
Merkez Bankası enflasyonun suçlusunu buldu: Üniversite eğitim ücretleri enflasyonu artırmış!37 izlenme
'Sahte yoklama' skandalıyla gündeme gelen AKP'li Bedirhanoğlu Meclis'te 'sıfır' çekmiş! Gerçekten 'hayalet' milletvekiliymiş!22 izlenme
TÜİK rakamları AKP – MHP iktidarının ikiyüzlülüğünü ortaya koydu: Gazze bahane İsrail’le ticaret şahane!32 izlenme
Et fiyatları aldı başını gidiyor: Ramazan’da eti zor yiyeceğiz25 izlenme
Yükseliş sürüyor: Dolar 13 lirayı euro da 15 lirayı aştı!66 izlenme
Bulgarlar okul alışverişini de Edirne’den yapıyor!44 izlenme
Yaşar Nuri Öztürk'ün çok çarpıcı konuşması 'İslam dininin hayvan kesme diye ibadeti yok !'234 izlenme
CHP'den bomba Berat Albayrak videosu! '128 milyar doları kayıp ama sorumlusu 'damat' firarda! Yarın saat 13.00’te damadı buluyoruz!'124 izlenme
Ekonomideki çöküş daha iyi anlatılamazdı! Mehmet Şimşek 'kurtarıcı' olarak ekonominin başına getirildi: Ortaya çıkan tam bir felaket!
Cami tuvaletinde zihinsel engelli bireye tecavüz eden sapık, iyi hal indirimi aldı!
AKP'li değil diye şikâyet edilen imam 'Ateistlerden kâfirlerden değil, cahil müslümanlardan korkuyorum !'
Erdoğan 2023'ten sonra var mı, yok mu?