Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un avukat kardeşi Yahya Tunç'un 1.453 ByLock kaydı çıktığına değinerek paylaşımlarda bulunan avukat Burak Bekiroğlu gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltına alınan Bekiroğlu’na, 'iftira' ve 'kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret' suçlamaları yöneltildi.
Yandaş gazeteci Fatih Tezcan, Burak Bekiroğlu’nun tutuklanmasına dair açıklamalarda bulundu.
Fatih Tezcan, ‘’Adalet Bakanı cinnet geçirmiş, ‘Alın atın içeri’ durumu var. Tutuklanacağını öğlenden söylüyor, öyle mahkeme falan düşünmeyin. Gerçekten tutuklandı, akşam benim haberim oldu. Ben hiç öyle bir şey beklemiyordum. Kamu görevlisine iftira, böyle şeyler. Buraya kadar gelmeli miydi konu? Adalet Bakanlığı’ndan inanılmaz bir kriz yönetimi. İnanılmaz kötü, çok kötü. Ben bakanlığı aradığımda, bakan bey diyor ki, ‘Fatih hocam biz seni biliyoruz.’ Benim neyimi biliyorsunuz diyorum ben.
Burak benim kardeşim. Ben nasıl mücadele ediyorsam o da öyle mücadele ediyor. Kimsenin adamı olmaz, kimsenin tetikçiliğini yapmaz. Para pul, dosyalarla işi olmaz. Öğrenirsem, ispatlı, evraklı, böyle bir şeyi bilsem Burak’ı burada rezil etmezsem benden de büyük bir şerefsiz yok bu dünyada. Anamı babamı tanımam. Durum çok farklı bir şey’’ dedi.
Konuşmasını sürdüren Tezcan, ‘’Adalet Bakanlığı’nda olup bitenleri, bildiklerimizi yazsak hangi bakan yerinde kalır?'' şeklinde konuştu.
Türkiye altın depoluyor!96 izlenme
Ormanlar TOKİ'ye devrediliyor!77 izlenme
Financial Times'tan erken seçim yorumu: 16 Nisan referandumu nedeniyle kaygı var334 izlenme
Şerefsizlik devam ediyor! Hatay'da yağmacıların yeni görüntüleri geldi74 izlenme
Bodrum, betona teslim oldu!46 izlenme
Hatay'da binler İmamoğlu için sokaklara döküldü37 izlenme
Marmara Üniversitesi diploma sorgulama arşivine erişim engeli kondu ! İşte Erdoğan'ın diplomasının son sorgulama görüntüleri !19631 izlenme
Böyle buyurdu 'yobaz' Kula Belediyesi başkan adayı 'Millet ittifakı’na oy vermek haramdır !'617 izlenme
Cübbeli yurttaştan Kılıçdaroğlu'na destek 'Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı seçip tekrar demokratik sistemi oturtmak lazım. Taşları yerine oturtmak lazım. Ülke elden gidiyor'
Tahvil piyasalarında resesyon ve enflasyon endişesi
Güllü'nün oğlu Tuğberk, hakkındaki yorumlara ateş püskürdü: "Hepsini not ettim!"
Kaftancıoğlu'ndan, Erdoğan'a '500 bin TL'lik dava' yanıtı: Yok öyle yağma