“Fatih Terim Fonu” vurgununda futbolculardan sonra siyasetçiler de olduğu ortaya çıktı. AKP Çorlu Belediye Meclis Üyesi Nuri Köşkdere de Seçil Erzan'a para verenlerden. Erzan'ın evinde ele geçen belgeye göre parasını fazlasıyla geri almış.
Seçil Erzan savcılık ifadesinde Nuri Köşkdere için “Nuri Köşkdere yatırım yapma amacıyla para aldığım kişilerdendir. Ne aldıysam onu ödediğimi hatırlıyorum. Herhangi fazla bir ödeme yapmadım" demişti.
10Haber'de yer alan habere göre, Seçil Erzan'ın evinde ele geçen ve bankanın kendisine ait notlardan hazırladığını söylediği tabloda Nuri Köşkdere'nin Erzan'a 500 bin dolar verip 1,5 milyon dolar aldığı yazılmıştı. Nuri Köşkdere paralel banka vurgunu davasında müşteki olarak yer almadı.
Davanın tutuklu sanığı ve Seçil Erzan'a getirilen paraların transferini sağladığı iddia edilen Ali Yörük de uzun yıllar Nuri Köşkdere'ye ait otomobil bayisinde satış müdürü olarak çalışmıştı. Seçil Erzan, Ali Yörük'le ilgili ifadesinde "Ali Yörük'ten fon adı altında para almadım. Fakat bana zaman zaman para getirir, bu paraları faiziyle benden alırdı. Hatta Ali Yörük başka tefecilerden de para bulup getirirdi. Sonrasında parayı faiziyle geri alırdı" dedi. Ali Yörük bu iddiaları kabul etmedi.
Gerçek Gündem
Özgür Özel'den 101'inci mitingde rest: "Ne Ömer'i ne Ekrem'i veririz! Gerekirse ölümü göze alırız"27 izlenme
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 377.473'e, can kaybı 10.326’ya yükseldi!109 izlenme
Millet Bahçesi’nin otoparkı kafe müşterisine ücretsiz, piknikçilere ücretli!137 izlenme
Kurtuluş Savaşı,Büyük Taarruz ve Mustafa Kemal Atatürk135 izlenme
Elektrik ve doğalgaza da zam geliyor!266 izlenme
Yediği cezadan 1 ay sonra dışarı çıktı, izni ayakkabı boyayarak geçirdi85 izlenme
Nejat Uygur'un politik görüşünü açıkladığı sahne sosyal medyada zirve yaptı!44 izlenme
Atatürk dizisini kaldıran Disney Nusret belgeseli çekiyor52 izlenme
İmamoğlu Atatürk'ü unutmadı: Mustafa Kemal'e minnet duygularımı iletiyorum
Barış Yarkadaş açıkladı: "Hatay havalimanı girişindeki yardım tırları geri çevriliyor"
İmamoğlu protestolarında 296 genç tutuklanmıştı: Erol Evgin'den iktidara çağrı!
10 Kasım töreninde 'göbek atan' müdür Meclis gündeminde