İstanbul Fatih’te bir devlet lisesinde 7 kız öğrenciye yönelik cinsel taciz ve söylemlerde bulunduğu iddia edilen okul müdürü Hüseyin B. hakkında dava açıldı
İstanbul Fatih'te bulunan bir devlet lisesinde okul müdürünün cinsel tacizskandalı yaşandı. Okulda öğrenim gören 7 kız öğrencinin rehber öğretmenleriyle paylaştıkları şikâyet üzerine ortaya çıkan olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında iddianame düzenlendi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca düzenlenen iddianamede mağdur öğrencilerin ifadelerine yer verildi. Mağdure öğrencilerden K.M., staj dosyası için müdürün odasına gittiğinde, "Sen kilo mu aldı, nerelisin, Ruslara benziyorsun" gibi sözler söylediğini belirtti. Diğer öğrenci E.O. ise okul müdürünün kendisini odasına çağırıp 'Seni ajansa yazdıralım, fiziğin çok uygun' diyerek burnunu ellediğini, bir defasında gece 3'te telefon açıp evin yakınında olduğunu söyleyip, içki içmeye çağırdığını ifade etti. Mağdure ayrıca şüphelinin WhatsApp'tan 'Seninle Eminönü'ne gezmeye gidelim, karımın modası geçti, sen sarışınsın' diyerek sürekli burnunu ellediğini ileri sürdü. Şüpheli okul müdürü Hüseyin B. ile ilgili okulun öğretmenleri de ifade verdi.
Okul öğretmenleri şüphelinin okuldaki kız öğrencilere tacizde bulunduğunu duyduklarını, şüphelinin tavır ve davranışlarında fazla lakaytlık gördüklerini, bu konuda çocukları uyardıklarını belirtti. Şüpheli okul müdürü ise 3 çocuk babası olduğunu belirtip iddiaları reddetti. İddianamede, şüphelinin 7 öğrenciye karşı cinsel taciz, 2 öğrenciye karşı da cinsel saldırı suçunu işlediği kaydedildi. Müdür hakkında 'birden fazla çocuğa karşı cinsel istismar' ve 'birden fazla çocuğa karşı cinsel taciz' suçları kapsamında ceza istendi. Dava İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/turkiye/fatihtekibirlisedeokulmudurunden7ogrenciyecinseltacizh91589.html
Öğrencilerinden tahrik olduğunu söyleyen imam hatipli hoca tüy dikti! “Recep Tayyip Erdoğan’ı da yalnız bırakmayın”544 izlenme
RTÜK'ten televizyon kanallarına deprem yayını cezası34 izlenme
Üç parti, Sedat Peker’in iddiaları sonrası suç duyurusunda bulundu!36 izlenme
Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık'tan Milli Eğitim Bakanı'na sert tepki: "Okullardan haberdar mı? Etraf yangın yeriyse bırak söndürecek adamlar gelsin. Bu millet çaresiz değil!”31 izlenme
Marmaris'in cennet gibi koyuna hançer saplandı! Gelen görüntüler facianın boyutunu gözler önüne serdi39 izlenme
Timur Cihantimur’un cezaevi fotoğrafı ortaya çıktı: Ot toplayıp tuvalet temizliyorlar37 izlenme
Mola veren otobüsü 'bozuk' diye haberleştiren A Haber'i RTÜK'e şikâyet etti!49 izlenme
İlkokul test kitabında skandal sorular42 izlenme
Ve mahkeme kararını verdi: Okçuluk Derneği 12’den vuruldu!
Minguzzi ailesini tehdit soruşturmasında yeni gelişme! 10 yılı aşkın hapsi istendi
Yabancıya konut satışı rekor kırdı!
Bakan Şimşek'in davet ettiği savcılığın izin vermediği iddia edilmişti: TÜSİAD'dan ilk açıklama