Silivri Cezaevi'nde 5 gündür tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı bomba bir kulis bilgisi paylaştı.
“Fatih Altaylı Yorumlayamıyor: Silivri Günlüğü” serisinin 3. videosunda Altaylı 30 Haziran'da görülecek CHP Kurultayı davası öncesi eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özgür Özel’e, “İmamoğlu’nun arkasında durma. Aday olarak Mansur Yavaş’ı ya da kendini öne çıkar. Ben de o zaman sana destek veririm” mesajı gönderdiğini öne sürdü.
Altaylı bu bilgiyi “iki ayrı kaynaktan” duyduğunu vurgulasa da, sözlerinin “dedikodu” kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini de ekledi.
Altaylı Kılıçdaroğlu'nun, “Butlan kararı çıkarsa genel başkanlığı kabul ederim. Ne yapayım, partiyi kayyuma mı bırakayım?” sözlerine atıf yaparak şunları kaydetti:
“Kayyum partiye Kılıçdaroğlu kadar zarar veremez. En azından hızla kurultaya götürür. Kılıçdaroğlu ise 2028’de Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı yapmak için her şeyi yapar”
Kulis bilgilerine cezaevinde de ulaştığını belirten Altaylı, Ümit Özdağ ve Yavuz Ağıralioğlu’nun da İYİ Parti ile ortak bir zeminde buluşarak ittifak potansiyeli oluşturabileceğini savundu.
Altaylı ayrıca, “Bu üçlü yapının ortak potansiyeli en az yüzde 15” dedi.
Sözcü
AKP'liler Türken Vakfı'nı 'öğrencilere destek veriyor' diye savundu ama gerçek başka! Çiftlikleri var, yurt daha inşa ediliyor, burs da vermediler!52 izlenme
Mevduat faizleri yeniden 20 yılın zirvesinde30 izlenme
Narin'in ağabeyi Baran Güran'dan paylaşımlarına açıklama: Ağır ithamlarda bulunanlara dedim40 izlenme
Belgeleri ortaya çıktı! İşte TÜRKEN Vakfı’nın ABD’de İslamcı okula yaptığı maaş gibi bağış listesi!133 izlenme
Erdoğan'ın koruma filosu israfı! '4 skorsky, 4 helikopter, 2 hücum botu, 1 savaş gemisi, yüzlerce polis ve asker!'42 izlenme
Metro İstanbul’da tabelalar yeni logo için '6 Milyon TL'ye değişecek!315 izlenme
Emeklilerin geçim isyanı: "80 yaşındayım iş bulsam çalışırım"12 izlenme
TPAO ve Botaş’ın Katarlılara satılacağı iddiaları Meclis gündeminde!262 izlenme
İhracatta Rekor Kırıldı
Kamuya Olan Borçların Yapılandırılması Hakkında Bilgiler Yayınlandı
CHP’li vekil mülakat adaletsizliğinin belgelerini yayınladı: 92 alan elendi 76 alan atandı! "İnsanların aşına, ekmeğine, geleceğine göz koyanlarsınız"
Her gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor! ” İliç sokaklarına sülfürik asit dökmüşler”