Silivri Cezaevi'nde 5 gündür tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı bomba bir kulis bilgisi paylaştı.
“Fatih Altaylı Yorumlayamıyor: Silivri Günlüğü” serisinin 3. videosunda Altaylı 30 Haziran'da görülecek CHP Kurultayı davası öncesi eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özgür Özel’e, “İmamoğlu’nun arkasında durma. Aday olarak Mansur Yavaş’ı ya da kendini öne çıkar. Ben de o zaman sana destek veririm” mesajı gönderdiğini öne sürdü.
Altaylı bu bilgiyi “iki ayrı kaynaktan” duyduğunu vurgulasa da, sözlerinin “dedikodu” kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini de ekledi.
Altaylı Kılıçdaroğlu'nun, “Butlan kararı çıkarsa genel başkanlığı kabul ederim. Ne yapayım, partiyi kayyuma mı bırakayım?” sözlerine atıf yaparak şunları kaydetti:
“Kayyum partiye Kılıçdaroğlu kadar zarar veremez. En azından hızla kurultaya götürür. Kılıçdaroğlu ise 2028’de Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı yapmak için her şeyi yapar”
Kulis bilgilerine cezaevinde de ulaştığını belirten Altaylı, Ümit Özdağ ve Yavuz Ağıralioğlu’nun da İYİ Parti ile ortak bir zeminde buluşarak ittifak potansiyeli oluşturabileceğini savundu.
Altaylı ayrıca, “Bu üçlü yapının ortak potansiyeli en az yüzde 15” dedi.
Sözcü
AKP’li belediye, har vurup harman savurdu: 6 milyon liralık hediyelik eşya!55 izlenme
Geçim sıkıntısı yaşayan 4 bin 801 kişi intihar etti!111 izlenme
Bir sigara grubundan tepki çeken zamma indirim48 izlenme
AKP'li imama, imam yumruklama cezası34 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhuriyet Bayramı paylaşımı36 izlenme
Savaşın bedelini IMF açıkladı: Ekonomik bağları olan ülkeler için büyük risk93 izlenme
Son anket Mansur Yavaş'ın yönettiği Ankara'da yapıldı! Sonuç CHP'yi hayal kırıklığına uğratacak33 izlenme
Menzilcilerden sonra şimdi de Süleymancılar karıştı: AKP'li isim kendi cemaatini ihbar etti44 izlenme