Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan AnkaragücüRizespor maçının ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e saldıran Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca hakkındaki iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede Meler 'Müşteki' olarak gösterilirken, Faruk Koca, Kenan Çelikkaya, Osman Erkam Can ve Şahin Yunus Şahin 'Şüpheli' olarak yer aldı.

İddianamede, şüphelilerden Koca hakkında 'Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama' suçundan 3 yıl 4 aydan 10 yıl 1 ay 15 güne, 'Tehdit' suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis, 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna aykırılık' suçundan ise 3 aydan 1 yıla kadar hapis veya adli para cezası talep edildi.
Sözcü
Elektriğe % 27 zam yapıldı!712 izlenme
Emekliler TÜİK önünde seslendi: "Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı liyakatsızdır, insafsızdır, derhal görevden alınmalıdır"30 izlenme
Tarkan, Türkiye'ye umut veren 'Geççek'i neden yazdığını anlattı: 'Şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı'94 izlenme
Melih Bulu, olayların bu noktaya gelmesindeki suçu dış güçlerde buluyor!95 izlenme
Mersin'de 6 kişiyi katleden cani intihar etti108 izlenme
Halkbank olayının arkasında ne var?540 izlenme
Emekli ikramiyeleri ile arada kaynadı: Erdoğan'ın 'büyük mağduriyeti' giderildi, maaşında düzenlemeye gidildi!46 izlenme
Devlet soyulduğu için inşaat bitmemiş57 izlenme