DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, Gazeteci Canan Kaya’nın YouTube kanalına konuk oldu.
AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifasının ardından birçok isimin de AKP’den kopacağının haberlerini aldıklarını söyleyen Kahriman, yakın bir zamanda bir bakanın da istifa edeceğini dair duyumlar aldıklarını iddia etti.
Kahriman, "Teşkilatlarda çok ciddi istifalar oluyor, DEVA Partisi olarak Esenyurt’ta 26 bin civarı üyemiz var bu üyelerin içerisinde yüzde 7580’i AK Parti’den gelmekte. Üst düzey olarak iki üç ay içerisinde bir bakanın istifasının olacağı duyumlarını alıyoruz" ifadelerini kullandı.
Zonguldak'ta üst üste heyelanlar: 2 ölü 21 yaralı45 izlenme
Sedat Peker, Erdoğan ile 'helalleşme' videosu çekecek mi? Timur Soykan anlattı...66 izlenme
Karneyle ilaç alma dönemi yakındır! “İlaç yokluğu toplumsal krize dönüştü”55 izlenme
Avrupa Yolsuzlukla Mücadele Grubu açıkladı: Türkiye'nin yolsuzlukla mücadele karnesi yine 'kırık'48 izlenme
Yangın bölgesinde çay fırlatması dünya gündeminde 'AKP oylarında rekor düşüş'58 izlenme
3 yıldır zarar eden Et ve Süt Kurumu'ndaki 6 yönetim kurulu üyesinden 3’ü çift maaş, eski bakanın kayınbiraderi 3 maaş alıyor!69 izlenme
Erdoğan videosunu gören AKP'li Elitaş salonu terk etti!27 izlenme
Erdoğan'a 'hakaret' ettiği gerekçesiyle 13 yaşındaki çocuğa dava açıldı!52 izlenme
Sedat Peker kendisini öldürtmek için adam tutulduğunu açıkladı, isim verdi!
Tekstilci rotayı değiştirdi: 76 yıllık Türk kumaşçı da Mısır pazarında
Pancar kotaları iptal edilen çiftçiler fabrika önüne tabut bırakıp cenaze namazı kıldı: "Diri halde kendi namazımızı kılmak için niyet ettik"
Okullarda tartışma yaratan ÇEDES uygulamalarına her geçen gün yeni bir skandal ekleniyor: Nereye gidiyoruz?