Yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer yaptığı son açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.
CHP Milletvekili Gamze Taşcıer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs aşılarıyla yaptığı açıklamaları, "Berat Albayrak’ın ünlü bir sözü vardı, ‘Aralık Kasım'dan, Ocak Aralık'tan, Şubat da Ocak'tan daha iyi olacak. Net söylüyorum, Mart da Şubat'tan, hatta Nisan Mart’tan zaten iyi olacak.’ Aynı hikaye Fahrettin Koca da çıkıp millete aynı masalı anlatıyor. Berat Bey de böyle aylarla, tarihlerle haşır neşirdi. Şimdi ortadan kayboldu. Nerede, ne yapıyor bilen yok. Ne olur bilinmez ama her gün hayatımızda yer alan Fahrettin Bey de ansızın ortadan kaybolabilir" sözleriyle eleştirdi.
Aralık ayında 20 milyon aşı geleceğini fakat gelmediğini belirlen Taşcıer, şunları söyledi:
"'Ocak ayında 20 milyon daha gelecek' dendi, o da gelmedi. Baktılar hiçbir sözlerini tutamıyorlar 'kaç doz aşı geldiğini açıklamaktan vazgeçtik' dediler. Mart geldi çattı. 'İlkbahar sonuna kadar 105 milyon doz yapacağız, bunlar da astrazeneca ve biontech hariç, onlar da gelirse değmeyin keyfimize' dediler. Üzerinden daha 15 gün geçmeden, ‘umarız sonbahara kadar aşılarız herkesi’ dediler."
Taşcıer, kış ayının ilkbahar döndüğünü ifade ederek, "İlkbahar oldu sonbahar. Sayın Bakan, belli ki baharları karıştırmış ama umuyoruz da yılları da karıştırmamıştır. Yarın çıkıp, ‘ben 2022’nin sonbaharını kastetmiştim’ derse kimse şaşırmasın. Çünkü gidişat o yönde. Zaten bu günlük aşılama oranlarıyla 2022’nin sonbaharı da imkansız gözüküyor" dedi.

CHP'li Taşcıer, aşılama çalışmalarıyla ilgili eleştirilerini şöyle sürdürdü:
"Bunun da bir ötesi, daha aşı olmayan on milyonlarca vatandaşa, ‘siz aşı oldunuz ya, haberiniz yok mu?’ denmesidir. Berat Albayrak’ın ünlü bir sözü vardı, ‘aralık kasımdan, ocak aralıktan, şubat da ocaktan daha iyi olacak. Net söylüyorum, Mart da şubattan, hatta Nisan Mart’tan zaten iyi olacak.’ Aynı hikaye Fahrettin Koca da çıkıp millete aynı masalı anlatıyor. Berat Bey de böyle aylarla, tarihlerle haşır neşirdi. Şimdi ortadan kayboldu. Nerede, ne yapıyor bilen yok. Ne olur bilinmez ama her gün hayatımızda yer alan Fahrettin Bey de ansızın ortadan kaybolabilir."
https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/fahrettinkocaansizinortadankaybolabilirh177109.html
Mezarlıklar Müdürlüğü Mart-Nisan rakamlarını açıkladı! İstanbul’da iki ayda 3 bin 600 fazla ölüm var!116 izlenme
İsrailli Hahamlardan skandal fetva: ‘Hastaneyi bombalayabilirsiniz’46 izlenme
Günün utanç verici haberi! Karnı ağrıdığı için hastaneye giden 16 yaşındaki çocuk doğum yaptı22 izlenme
Gaziantep’te skandal! 10 Kasım’da AFAD bozuk diye sirenleri çalmadı35 izlenme
Patates soğanda kısır döngü devrede: Maliyet katlandı, arz azaldı, fiyatlar uçuşa geçti58 izlenme
Kişi başına borç 120 bin lirayı aştı22 izlenme
Son ankette Kılıçdaroğlu'na 'butlan' şoku! Seçmen açık ara unuttu42 izlenme
Bu uyarı AKP'ye: Ödemezseniz intihar edeceğiz!122 izlenme
Sedat Peker'in 'kapatıldı' dediği FETÖ dosyasının ihbarcısı ilk kez konuştu! 'Bu konuyla ilgili yapmış olduğum ihbardan sonra savcılık gelip beni ifadeye çağırmadı. Çağırsa gene giderim'
Rasim Ozan Kütahyalı gözaltına alındı
Türkiye bunu da gördü: Kemal Kılıçdaroğlu TÜİK binasına alınmadı!
TÜİK enflasyonu düşürmek için sepet oyunu yaptı!