İstanbul Eyüpsultan'da 1 Mart 2024'de yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu T.C.'nin karıştığı trafik kazası sonucu 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş, ardından anne ve oğlu önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçmıştı.
Kaza sırasında olay yerinde bulunan dokuz çocuktan birinin YıldırımRevna Demirören çiftinin oğulları E.C.D olduğu ileri sürülmüştü.
Bu iddialar, DHA muhabiri Rojda Altıntaş'ın çalıştığı kurumdan istifa etmesi ve bazı ses kayıtlarını sosyal medya hesabından paylaşmasıyla daha da konuşulur hale gelirken, kaza günü orada bulunan 9 çocuktan birinin daha kimliği ortaya çıktı.
12Punto’dan Mustafa Büyüksipahi’nin haberine göre, dokuz çocuktan biri olan P.T.E’nin, CHP eski Genel Sekreteri, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, 16. Dönem İstanbul Milletvekili ve KONDA Araştırma Danışmanlık Merkezi'nin kurucusu merhum Tarhan Erdem'in torunu olduğu ortaya çıktı.
Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan baba Aydın Erdem, "Bir kaza var. İfadelerinde de görüldüğü üzere hatalı davrandıkları dramatik bir durum yok. İki kez ifadeleri alındı. Oğlum kaza sırasında uyuyormuş. Bu haberde çocukların ve ailelerin isimlerini geçirmek haberi biraz daha enteresan yapmaktan ileriye götürmez. Neticede bunlar 18 yaşını geçmemiş, yarı çocuk, yarı genç, yarı yetişkin olan çocuklara biraz haksızlık" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Özer Aci ise yaptığı açıklamada kaza sırasında olay yerinde bulunan çocukların ebeveynlerinin Kemer Country'de buluştuğunu, ortak bir tutum sergileyerek Aci Ailesi'yle kesinlikle görüşmeme, irtibat kurmama kararı aldıklarını ifade etmişti.
Gerçek Gündem
Afganistan’da son durum: Taliban göstericilere ateş açtı!50 izlenme
Nagehan MİT ve Emniyeti göreve çağırdı! Erdoğan'ı yargılayacak başsavcılar kim?1261 izlenme
2 aylık bebek açlıktan ölmüştü: Vicdansız annenin ifadesi ortaya çıktı17 izlenme
Aziz İhsan Aktaş davasında 3 CHP'li belediye başkanının tahliye talebi reddedildi11 izlenme
SAYIŞTAY, PTT'nin 'Temsil Saltanatını' ortaya çıkardı!114 izlenme
Anketler için çarpıcı iddia: AKP’yi hareretle savunan insanların Erdoğan’a bakışı değişti91 izlenme
İktidarın hesabı çarşıya uymadı: Bakanlıklardaki bütçelerin büyük çoğunluğu 7 ayda tükendi54 izlenme
Türkiye İhracatçılar Başkanı fabrikasını satışa çıkardı19 izlenme
CHP şoförünün otobüsü polisin üzerine sürdüğü iddia edilmişti: Yeni görüntüler gerçeği ortaya çıkardı
Devletten ihaleleri aldı: 250 milyon liralık yatıyla Bodrum'dan denize açıldı
Dilan Polat'ın fakirlik yılları görüntüsü ortaya çıktı: 5 senede uçak alacak parayı nereden buldu?
The Times’tan çarpıcı analiz: Arka kapı Türkiye! İngilizler karantina yerine Türkiye’de tatil yapıyor!