Home
24 Temmuz 2025 ( 16 izlenme )
Reklamlar

Eskişehir'deki yangında şehit olan işçinin acı hikâyesi: Bir hafta önce evlenmiş...


Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde meydana gelen orman yangıyla mücadele etmek isterken şehit olan Orman İşçisi Tolunay Kocaman'ın hikâyesi yürek burktu. 11 şehit arasında bulunan Kocaman'ın bir hafta önce evlendiği ortaya çıktı.


Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde bağlı Büyükyayla ve Fethiye mahallerine yakın bir noktada çıkan orman yangınında 10 orman işçisi şehit oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 10 şehit arasında bulunan orman işçisi Tolunay Kocaman ile ilgili detay yürekleri burktu.

ŞEHİT ORMAN İŞÇİSİ 1 HAFTA ÖNCE EVLENMİŞ

Cenazesi Kırka Mahallesi'ne getirilmesi beklenen Tolunay Kocaman'ın 14 Temmuz'da öğrendiği evlendiği ortaya çıktı.

Seyitgazi'nin Kümbet Mahallesi'nden olan Kocaman ardında acılı bir aile bıraktı.

1200xauto.webp

1200xauto1.webp

1200xauto2.webp

halktv.com.tr

Kaynak:Mynet

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Karamollaoğlu: Derdimiz şu; Bizim bir makam ve mevki hırsımız yok. Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu'ndan Kadına Şiddet Konusunda Skandal Sözler !!! İsrail’den İran’a tarihi tehdit: “Sizi yeryüzünden sileriz” MHP’li meclis üyesi sahte tapuyla 10 katlı apartman dikti!