Fevzi Çakmak Mahallesi Uzunpınar Sokak’ta iki ağabeyi ile yaşayan ve rahatsızlanmasının ardından tedavi altına alındığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden Nur Elif T’nin Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan babaannesi C.K’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Babaanne C.K, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

AMCA VE HALA DA TUTUKLANMIŞTI
Babası G.T. ile annesi S.T. cezaevinde tutuklu bulunan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Nur Elif T’nin ağabeyleri Y.T. (9) ve M.T. (12) Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce korumaya alınmıştı. Hala D.T. “çocuğa karşı eziyet”, çocukların yakınlarını tehdit ettiği öne sürülen amca S.T. “silahla tehdit” suçundan tutuklanmış, Eskişehir Sulh Ceza Hakimliğince olayla ilgili yayın yasağı kararı almıştı.
(AA / Sözcü)
Rize’de AVM’nin yılbaşı süslemeleri olay oldu38 izlenme
Çöküş devam ediyor: Erdoğan'a birinci çıktığı illerden soğuk duş!33 izlenme
Bakanlık cezaları arttırdı! İşte yeni cezalar...88 izlenme
AKP'ye bir soğuk duş daha! CHP farkı açtı16 izlenme
Patronlar şaşkın: "Bu kadar değer kaybını anlamakta zorlanıyoruz"27 izlenme
Ankara'nın kaymağını Melih Gökçek döneminde FETÖ'cü Uslu da yemiş!135 izlenme
Melih Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi! Bu kez de anahtarları Ankara Büyükşehir'e teslim etmedi9 izlenme
Sokak röportajında ortalık karıştı! Doğruyu söyleyen gurbetçi ile çarpıtmacı gurbetçi birbirine girdi!47 izlenme
İhracatçılardan Asgari Ücret Açıklaması: 500-600 Dolar Olursa Rekabet Gücümüzü Kaybederiz
İmamoğlu ile diploması iptal edilmişti! Tepkisi gündem olan akademisyen emekliye ayrıldı
Kadınlar İkbal Uzuner'in öldürüldüğü yerde iktidara seslendi: "Cezasızlığa son vereceğiz. Tacizi, cinayeti durduracağız"
Putin’in süper silahları: ABD ve NATO’yu tehdit etti