Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in Beykoz'daki evine silahlı saldırıda bulunulmuş ve bir kişi yaralanmıştı. AKP'li eski vekilden flaş bir paylaşım geldi.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Pelin Gündeş, "Allah Sedat Peker’in yardımcısı olsun" dedi.
NE OLMUŞTU?
Peker'in Beykoz Korusu’nun sınırları içinde yer alan ve 'tek mal varlığım' dediği evine dün sabah silahlı saldırı düzenlenmişti. Saldırının, bu sabah 09.30'da gerçekleştiği duyuruldu. Evin önüne iki araç geldi. Bir araç uzakta beklerken, yakına gelen aracın camı açıldı. Eve Sedat Peker’in bilgisi dahilinde geldiğini söyleyen kişi görevlilerin kendisine yaklaşması üzerine arabanın içinden ateş etti.
Evdeki görevli Yılmaz Günay’a 3 kurşun isabet etti. Günay, ağır yaralı olarak Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evde, Peker'in bilgisi dahilinde 6 kişinin güvenlik amacıyla kaldığı, 3'er kişilik vardiyalarla çalıştıkları öğrenildi.
Yeniçağ
Kadınlara attığı mesaj ortaya çıkan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü açığa alındı44 izlenme
Emekli bayram ikramiyesi belli oldu72 izlenme
Otogaza zam geliyor!39 izlenme
Okul saldırganının arkadaşı açıkladı: "Uyurdu, ağlardı, kolunu kalemle deşip kanatırdı. Okula saldıracağını söylemişti!"154 izlenme
AKP'li Belediye Başkanı depremzedelerle dalga geçti, o anları kaydeden gazeteci darp edildi! 'Bakanımız büyük bir müjde verdi, buna dua etmezsiniz zaten hiçbir şeye dua etmezsiniz'99 izlenme
1919 ile bugünü kıyaslamasınlar üzülürler121 izlenme
Çağlayan Adliyesi'nde bir hakimle evli avukat koca “15 Temmuz gazisiyim” dedi polisleri tehdit etti: “Kanun da benim kral da ben!”61 izlenme
İngiltere bir ay boyunca restoran hesaplarının yarısını ödeyecek102 izlenme
Son ankette Erdoğan'a büyük şok! Güven sıfırlandı, halk erken seçim istiyor!
Özelleştirilen fabrikalar mercek altında: "Meclis Araştırması açılsın"
AKP'li Esra Rabia Ünal 'fuhuş operasyonunda gözaltına alındı' haberlerine cevap verdi "Ne yani şimdi 'Twerk Reis' yerine herkes bana 'Pembe Panter' mi diyecek"
Patron ve sendikalar vergilere karşı birleşti!