AKP’den milletvekili aday adayı olan ve akademik çalışmalarında intihal bulunduğu iddiaları ile gündeme gelen Prof. Dr. Melih Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanması tepki çekti. Bulu’nun rektör olarak atanması nedeniyle öğrenciler dün öğleden sonra üniversite önünde protesto düzenledi. Protesto gösterilerinin ardından 28 öğrenci hakkında gözaltı kararı verilirken 17'si ev baskınlarıyla gözaltına alındı.
HaberTürk yayınına katılan Melih Bulu, ''Aslında söyleyeceklerim insanları şaşırtacak ama ben siyasete ODTÜ de CHP’de, eski SHP’yi o zaman, belediye başkanı Ali Dinçer yardımcı istedi, öyle siyasete başladım" dedi.
Bulu'nun sözlerine yanıt veren eski AKP milletvekili Feyzi İşbaşaran, '''Siyasal islamcılık böyle bir şey, her yalanı rahatlıkla söylerler" ifadelerini kullanarak Bulu'ya yanıt verdi.
İşbaşaran'ın açıklaması şöyle:
"Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Dinçer’e raporlar hazırladığını söyledi. Ali Dinçer 1977’de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (SHP) seçildiğinde Melih Bulu Ankara/Kırıkkale’de ilkokula yeni başlamıştı.
Sonra baktı ki yalan ortaya çıkacak, bu defa da Ali Dinçer Milletvekiliyken ona raporlar hazırladım. Merhum Ali Dinçer ile 1991’de milletvekili seçildik. Melih Bulu o zaman ODTÜ 2. Sınıf öğrencisi. Yani, merhum Ali Dinçer gidip ‘Melih sen süper zekasın,gel bana çalış’ demiş
Veyis Ateş: Siz CHP (Eski SHP) hiç üye oldunuz mu? Gençlik kollarında bir görev aldınız mı? Melih Bulu: Hayır Peki CHP’li olduğunu kim biliyor? Merhum Ali Dinçer. Ali Bey 14 yıl önce vefat etti Siyasal islamcılık böyle bir şey, her yalanı rahatlıkla söylerler!"


https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/eskiakplivekilmelihbulununyalansoylediginiiddiaetti1803905
Eti şarbon vurdu fiyatlar uçtu!200 izlenme
GDO’lu üç yemin daha ithalatına onay çıktı!133 izlenme
Cumhurbaşkanı'na hakarette son durum! 'Gözümde çip var, yüz tanımayla herkesi görüyorum' diyen kişiyi tutukladılar17 izlenme
Halkın parasıyla 'yurtta israf, cihanda israf!' Erdoğan'ın koruma konvoyu New York'a böyle giriş yaptı87 izlenme
İşte AKP'nin aday profili: Önce 'seni vuracağım' dedi, sonra 'söylediysem annemi s.sinler'...1565 izlenme
2023 Türkiye'sinde ucu bucağı olmayan zam kuyrukları: "Eskiden kuyruklar vardı" diyenlere bu görüntüleri izletin!49 izlenme
Zamların ardı arkası kesilmedi: Asgari ücret zammı vatandaşın cebine girmeden eridi!39 izlenme
Hukuk profesörü Ersan Şen, içki yasağına rest çekti: Yasaklanamaz; hodri meydan!104 izlenme
Rusya lideri Putin, İngiltere ile balıkçılık anlaşmasını iptal etti
CHP’li Başkan Belediyenin gelir gider tablosunu afiş yapıp belediye binasına astı!
Üsküdar'da dev arazi satılıyor: Halk tepkili!
Günün fıkrası! AKP’li Muş: FETÖ’yü devletin içinden söküp atan AK Parti’dir