Home
27 Nisan 2025 ( 29 izlenme )
Reklamlar

Esila Ayık hastaneye kaldırıldı!


Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasını protesto eden öğrencilerin Kadıköy Festivalpark’ta düzenlediği “Gençlik Dayanışma Sahnesi” konserinde Erdoğan aleyhinde pankartı tuttuğu gerekçesiyle tutuklanan Esila Ayık cezaevinde bilincini kaybederek hastaneye kaldırıldı.


8 Nisan'da Kadıköy Gençlik Sahnesi'nde düzenlenen etkinlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında bir pankartı eline alan Esila Ayık, 9 Nisan'da gözaltına alınarak tutuklandı. Kronik kalp ve böbrek rahatsızlığı olan Ayık'ın ciddi sağlık problemleri nedeni ile tahliye edilmesine tutuksuz yargılanmasına devam edilmesine yönelik bir süredir çağrılar yapılıyordu.

BİLİNCİNİ KAYBETTİ HASTANEYE KALDIRILDI

Avukat Suzan Şahin bugün sosyal medya hesabından Esila Ayık'ın sağlık sorunları nedeni ile bilincini kaybettiğini ve hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

esila.png

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararını açıkladı Bunları söyleyen RTE, belediye başkanı olunca 1200 kişiyi, cumhurbaşkanı olunca KHK ile 150 bin kişiyi işsiz bıraktı ! Zeytinyağı fiyatı 4 yılda 7 kattan fazla arttı Öz kızına tecavüz etti, aile sessiz kaldı! Her satırı iğrenç!