İç savaşın devam ettiği iddia edilen Suriye'de devlet başkanı Beşar Esad ve eşi Esma Esad, çocuklarıyla birlikte Suriye sokaklarında görüntülendi.
Türkiye'nin bir "sığınmacı cenneti" olmasının ardından Esad ve ailesinin sokaklarda dürüm yiyerek ülkesinin keyfini çıkardığı anlar kameralara yansıdı.
İYİ Parti Milli Güvenlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın bu duruma Twitter hesabından "Suriye lideri Esad ailesi ile beraber sokaklarda dürüm yiyerek ülkesinin keyfini çıkarıyor. Oysa Türk insanı milyonlarca sığınmacı ve kaçak göçmenin getirdiği doğrudan ve dolaylı sorunlar sebebi ile ekonomik ve sosyal eziyet çekiyor… Bu kabul edilemez ve sürdürülemez bir durum." diyerek tepki gösterdi.


Yeniçağ
Bursa'daki peş peşe depremler oldu: Naci Görür'den korkutan açıklamalar geldi55 izlenme
Bir ilde daha ekmeğe dev zam!32 izlenme
İstifa ettirilen AKP'li belediye başkanın akrabaları FETÖ'den yakalandı!100 izlenme
KONDA’dan şok anket! Tamam mı Devam mı?986 izlenme
Tunceli depremi sonrası Prof. Dr. Görür'den korkutan açıklama: "Yeri tehlikeli"30 izlenme
Sigara bekçileri geliyor!582 izlenme
Ekrem ve Dilek İmamoğlu'ndan küfür tepkisi50 izlenme
Gökçek’in jipleri hakkında flaş gelişme "Araçlar aşırı hor kullanılmış"122 izlenme