İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabının ardından, Cumhurbaşkanlığı çalışmalarının yürütüldüğü Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi isimli sosyal medya hesabına da erişim engeli getirdi.
Başsavcılığın erişim engeli gerekçesi ise, "millî güvenlik ve kamu düzeninin korunması" olarak açıklandı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), erişim engeline karşı yeni bir hamle geliştirdi. Erişime engellenen Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabının kullanıcı adı değiştirildi.

Engellenen hesabın linki tıklandığında farklı bir hesap açılıyor. Kararın uygulanacağı hesap @CBAdayOfisi iken, hesabın yeni kullanıcı adı @CBAdayOfisi1 oldu.
'9 yaşındaki çocuk evlenebilir' fetvasına değil, haberini yapana soruşturma açıldı!7127 izlenme
Ukrayna işgali çıkmaza girerken Ruslar bu soruyu soruyor: Savunma bakanı nerede?94 izlenme
Narin'e ne olduysa bu demir kapının arkasında oldu45 izlenme
'500 bin TL ile geçinemiyorum' diyen AKP'li vekil köfteciden 50 milyon TL kazanmış28 izlenme
Ahmet Hamdi Çamlı'dan İlber Ortaylı'ya tepki çeken sözler32 izlenme
Diyanet TV sermayesini üç yılda 25 milyon lira arttırdı!101 izlenme
Devletin 200 milyonluk fıstığı ‘sahte şirketle’ çalındı iddiası: CHP'den 'TİGEM müdürü hesap vermeli' tepkisi26 izlenme
Son ankette Bahçeli'ye büyük şok! Öcalan'a el uzattı, MHP oyları dibe vurdu35 izlenme