Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda çıkan ve 24 saati aşkın süredir kontrol altına alınamayan orman yangınına ilişkin yazılı açıklama yapan CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Marmaris’te 300 odalı Yazlık Saray var ama Marmaris’te yangını söndürecek uçak yok" diyerek tüm bakanlara ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a istifa çağrısı yaptı.

ALBAN: AKP MUĞLA'YI YAĞMALIYOR, TALAN EDİYOR
Alban açıklamasında şunları kaydetti:
Her fırsatta “İtibardan tasarruf olmaz” diyen Tayyip Erdoğan/AKP yönetimine sesleniyorum. Marmaris’te 300 odalı saray var ama Marmaris’te yangını söndürecek uçağınız yok. Sizin itibarınız işte bu kadar. AKP iktidarı, iş başına geldiği 2002’den beri Muğla’yı yağmalıyor, Muğla’yı talan ediyor.
Çıkan yangınlar sonucu yok olan orman arazileri bakanlık eliyle yapılaşmaya açılıyor. Daha önce BodrumGüvercinlik’te tamamen kül olan araziye, yapılaşma izni verildi ve buralara otel yapıldı. Dün aynı bölgede, kalan arazide de yangın çıktı ve o alan yok oldu.
Şimdi tüm bu olanlar ışığında, burada sabotaj olması şüphemiz var. Konunun takipçisiyiz ve buranın yapılaşmaya açılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz.
https://www.krttv.com.tr/gundem/erdoganvetumbakanlaraflasistifacagrisi300h87037.html
Malatya'daki artçı depremde 4 katlı iş merkezi böyle çöktü80 izlenme
Avrasya Tüneli'nden geçmeyen araçlar için ne kadar ödeyeceğiz?282 izlenme
Şehir hastanelerinde vahim tablo: Merdiven bile yok304 izlenme
Türkiye depremin acısını yaşarken, Gaziantep Nizip'in AKP'li belediye başkanı silahlı düğünde eğlendi !351 izlenme
2023'te bitirilecekti: Çapa Tıp'ın yeni kampüsünde ödenek bitti inşaat durdu!38 izlenme
Funda Arar, Yavuz Bingöl'ün 8 kişilik konserini yorumlarken sözlerini bitiremeden kahkahalara boğuldu37 izlenme
Corona salgını kontrolden çıktı! 8 maddelik öneri79 izlenme
Ece Üner, TV 100 canlı yayınında SADAT'a tepki gösterdi meydan okudu 'Kimsiniz siz!'83 izlenme
ABD’de Türk şirket hakkında rüşvet iddiası!
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a ‘yatırım’ tepkisi: "Kimse engelleyemeyecek"
Pazar esnafı acı gerçeği Özgür Özel'e anlattı: "Akşamüstü burada ağlama sesi duyarsınız. Üzüm isteyen, muz isteyen, armut isteyen çocuklar var. Millet olarak zor bir durumdayız"
Reuters'tan 'Kanal İstanbul' iddiası "Türk bankaları Kanal İstanbul'u fonlamakta istekli değil"