AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP teşkilatları ile bayramlaşma programında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında ‘yumuşama’ gündemini geride bırakan Erdoğan, “Muhalefet cenahında yıkıcı, provakatif bir dil yerine artık farklı üslubun, yapıcı, olumlu, birleştiren bir tutumun hakim olmasının vakti çoktan gelmiştir” dedi.
“Fitne kazanı kaynatanların oyunlarına kesinlikle gelmeyeceğiz. Partimizin ve İttifakımızın surlarında gedik açılmasına fırsat vermeyeceğiz” diyen Erdoğan öte yandan ‘Cumhur İttifakı’ mesajı da vererek, “Cumhur İttifakı, 85 milyonun birliğinin, dirliğinin ve kardeşliğinin teminatıdır. İttifakımız ne kadar güçlü olursa, Türkiye de o derece güvende olacaktır” ifadelerini kullandı.
Erdoğan öte yandan “Bütün Türkiye’yi kardeş olarak görüyor ve her insanımızı bağrımıza basıyoruz. Önümüzdeki seçimsiz 4 yılı her alanda dev proje ve reformlarla dolu dolu geçirip tek günün bile heba olmasına izin vermeyeceğiz. Ekonomi programımız olumlu mecrada ilerliyor” diye konuştu.
Tele1
CHP, İstanbul İl Başkanlığı Binasını kapatma kararı aldı: İşte yeni adres32 izlenme
Son Dakika: Rusya, Ukrayna'da bir AVM'yi vurdu! İçeride binden fazla sivilin olduğu söyleniyor33 izlenme
TCDD’de ‘bayan yanı’ skandalı giderek büyüyor!262 izlenme
Özel’den Selman tepkisi: "Küstahlıkla karşı karşıya kaldık"40 izlenme
Cumhuriyeti ve Atatürk'ü hedef almıştı: Kendisini 'Musa Hoca' olarak tanıtan kişinin El Kaide üyeliğinden arandığı ortaya çıktı!37 izlenme
1 milyon genç köle işçi geliyor!59 izlenme
'İmamoğlu'na özgürlük' kampanyasında 10 milyon barajı aşıldı27 izlenme
CHP'li Eren Yıldırım'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi!54 izlenme