İhbar hattımıza gelen bir ihbarda, ev sahibinin kendilerini kira ödemesi için sıkıştırdığını belirten bir izleyicimiz; "Ev sahibimiz bizi kirayı ödemediğimiz takdirde mahkemeye vermekle tehdit ediyor" diye konuştu.
İhbarı yapan kadın izleyicimiz işsiz olduğunu, zaten uzun bir süredir ekonomik darboğazda olduklarını söylerken, "Artık yarın ekmeğimiz olacak mı diye düşünür olduk. Devletten herhangi bir şey alamıyoruz, çaldığımız her kapıdan boş döndük. Ev sahibi bir yandan ama en büyük sorun doğalgazımız kesik. Elektrik için gelenlere kapıyı açmıyoruz," diyerek içinde bulundukları durumu anlattı.

Eşinin bir kafede çalıştığını belirten izleyicimiz, "İş yeri sadece paket servis çalıştırabildiği için eleman eksiltmeye gitti. Eşim de işsiz kaldı" diye konuştu.
Kiracılar, ev sahiplerinin sıkıştırmasına karşılık olarak para bulabilmek için son çare olarak krediye başvurdu. Kredi için bankadan yanıt beklediklerini ifade eden izleyicimiz "Son çaremiz bu," diyerek devletten artık destek beklediklerini söyledi.
https://halktv.com.tr/ekonomi/erdoganinparaistedigihalkevsahibisikistiriyordogalgazkesik422313h
İstanbul metrolarına yapılan yürüyen merdiven kumpasında ikinci bölüm: AHaber'e suçüstü38 izlenme
Yaşlı bir kadın 'Oğlum askerden geldi, ameliyatlıyım, ben açım açım' dedi, Erdoğan görmezden geldiği açlığı şimdi de duymazdan geldi!65 izlenme
Telefon faturaları Meclis gündeminde: "Vatandaşın faturası neden bu kadar yüksek?"14 izlenme
AKP’li belediye başkanına yargı yolu göründü: Bakan Yerlikaya soruşturma izni verdi37 izlenme
“Yoksulluk bitti” diyen Erdoğan’a vatandaş yanıt verdi: “Emekli öldü de ağlayanı yok. Konuşsak tutuklanacağız”25 izlenme
Vatandaşlardan akaryakıt zammına tepki: "Hiç memnun değiliz, devletin bir an önce çözüm bulması lazım. Anahtarı elime almaya çekiniyorum"31 izlenme
İsrail ‘sıfırlanan’ ticareti ifşa etti27 izlenme
AKP’li belediye başkanlarından İmamoğlu’na tebrik ziyareti!120 izlenme