AzerbaycanErmenistan gerilimi üzerinden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yönelik provokatif bir paylaşım yapan eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı AKP'li Melih Gökçek'e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er'den de tepki geldi.
Er, Gökçek için, "Bu adamın kime çalıştığını artık çözmemiz lazım" dedi.
Cengiz Er, kişisel Twitter hesabından, "Yaşını başını almış, güvenilmez biri olduğu ve pis işlere bulaştığı iddiaları yüzünden evden kovulmuş bu adamın kime çalıştığını artık çözmemiz lazım. Bu tür bayağı paylaşımlara karşı mahalle medyasının yaptığı gibi susmak değil karşı durmalıyız. Korkmayın" diye yazdı.

Twitter hesabından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun fotoğrafını paylaşan Gökçek, Ermenistan'ın kan bağışı çağrısı yaptığını belirtip Kaftancıoğlu'na yönelik "Canan bir organizasyon düşünüyor musun? Senin gibilerin kanı kesinlikle uyum sağlar" diye yazmıştı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/erdoganinkuzenibuadaminkimecalistiginiartikcozmemizlazim1769700
Yabancılara 9 ayda 24 bin 155 konut satıldı!136 izlenme
Bir dönem Erdoğan’ın çok yakınındaydı: Faciada faturanın kime kesileceğini açıkladı28 izlenme
Bayram ikramiyesi ve ek zam beklentisi! Emeklinin payına yine hüsran düştü!16 izlenme
TEDAŞ depremzede öğretmenlerden elektrik borcunu istedi31 izlenme
15 yaşındaki kız düşük yaptı, savcı "Olur öyle şeyler" dedi!268 izlenme
Hasan 44 saat Hans 34 saat çalışıyor39 izlenme
Acı haberi bakanlık duyurdu! Çığ altında kalan 1 asker şehit oldu, 1 asker aranıyor66 izlenme
Aday gösterilmeyen Mehmet Metiner'den AKP'ye zehir zemberek sözler!84458 izlenme