AKP’ye yakınlığıyla tanınan ve sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan bağlılığıyla gündeme gelen Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı.
İzmirli bir iş insanının şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada, Canpolat’ın Milli Emlak’a ait hazine arazilerini satma veya kiralama vaadiyle 13 milyon TL dolandırdığı iddia edildi.
Now Haber’den Alican Uludağ’ın haberine göre, iş insanı, Canpolat’ın kendisine sunduğu vaatlerin sahte olduğunu ve bu yolla büyük bir vurgun gerçekleştirdiğini öne sürdü.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na bağlı Sahtecilik ve Dolandırıcılık Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen operasyon kapsamında Kadir Canpolat’ın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sonucunda sulh ceza hakimliği, Canpolat ile birlikte 4 kişi hakkında tutuklama kararı verdi.
Mahkeme kararında, Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat’ın banka hareketleri, dekontlar ve HTS kayıtları suçlamalara ilişkin delil olarak gösterildi.
Sözcü
CHP’nin bayram ikramiyesi teklifi Meclis tatiline takıldı107 izlenme
Biz nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Üniversiteli F.A.'nın yardım çığlığı! Tecavüz anlarını kaydedip şantaj yaptılar16 izlenme
Bakanlıktan Nurcu vakfa binlerce avro hibe verildiği ortaya çıktı!33 izlenme
Hablemitoğlu suikastının faili Nuri Gökhan Bozkır hakkında yeni karar131 izlenme
Yurttaş geçim derdinde, Ordu Belediyesi 65 milyona 165 araç kiraladı42 izlenme
Ümraniye Belediye Meclisi'nde CHP'li üyelere saldırı! ‘100 kişinin arasında kaldık’28 izlenme
Edirne AKP İl Başkanı'nın eşi dehşet saçtı: Belediye binasını bastı, odayı dağıttı, bilgisayarlara zarar verip hakaretler yağdırdı24 izlenme
İmamoğlu'nun danışmanı açıkladı: 106,5 milyon dolar nasıl buhar oldu?25 izlenme
Anketler sıkıştırdıkça Erdoğan müjdeleri artırıyor! AKP'nin müjdelerini duyanlar soruyor "Niye seçimi beklediniz?"
6 ayda 14 bin şirket kepenk kapattı
KYK yurtlarında kalan öğrencilerin isyanı: "Cezaevlerinden daha kötü"
Nihat Hatipoğlu, hastalığına laf söyleyenleri din düşmanı ilan etti!