Bir yolcu, 24 Şubat günü Burdur'a gitmek için Ankara Otogarı'ndan yolcu otobüsüne bindi. Otobüsün merdiveninde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tam sayfa fotoğrafının basılı olduğu gazete sayfasının serili olduğunu gördü. Gazete sayfasını ters çevirdi.
Afyonkarahisar'da verilen molanın ardından, gazete sayfasının tekrar Erdoğan'ın fotoğrafı üste gelecek şekilde serildiğini fark eden yolcu, otobüs Burdur Otogarı'na girdiği sırada şoför R.K.'den şikayetçi oldu.
Polis merkezinde, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan ifadesi alınan R.K., otobüsü temizledikten sonra basamağa gazeteyi kendisinin koyduğunu, ancak peronda tanımadığı bir kişinin gazeteyi düşürdüğünü, tekrar basamağa serdiğini, kendisinin Cumhurbaşkanı'na hakaret etmek gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Şoför R.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
https://odatv.com/yereerdoganinfotografininoldugugazeteyiserensoforegozalti11031901.html
Emekli ve memur eski rakama göre hesap yapmasın: Temmuz ayında yapılacak maaş zammı bu şekilde belirlenecek99 izlenme
YÖK'ten 'Şeriat içerikli' çalıştay: Kaybettiğimiz şeyi arıyoruz91 izlenme
Cumhuriyet’e yön veren kadınlar235 izlenme
Uzm. Çvş. Mehmet Emre Teke Pençe-Kilit bölgesinde şehit oldu24 izlenme
"Doğru bulmuyorum" demişti! Erdoğan Dolmabahçe'de oturma yerlerini kağıda çizmiş!71 izlenme
Kızlarını istismar eden eşini yaralayan anne, ev hapsine çarptırıldı!31 izlenme
Kapan şirket sayısında büyük artış: 8 ayda 13 bin 792 şirketin kapısına kilit vuruldu!35 izlenme
09.05’teki deprem sosyal medyada gündem oldu42 izlenme
Boğaziçili sanatçılar ve yazarlardan ortak bildiri "Öğrencilerin yanındayız"
İBB Başkanı İmamoğlu'nun diplomasının iptal kararının gerekçesi açıklandı
Kaval kemiği ağrısı nasıl geçer?
Bakan Soylu'dan Cemevi Saldırılarına İlişkin Önemli Açıklama: Eski Türkiye'nin Ayak İzlerine rastlanıldı