Son zamanlarda yaptığı çıkışlar ile bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski sağ kolu ve doktoru Turhan Çömez sosyal medya hesabından, AKP içerisinde çıkmaya başlayan farklı seslerin "disiplin sopasıyla" yola getirilme çabalarına dikakt çekti.
Yeniçağ'da yer alan habere göre, Çömez'in AKP ile ilgili, "Söyleyemeyen ancak söylenenlerin partisi haline gelen AKP’de kontrol giderek zorlaşıyor.Akort bozukluğuna disiplin sopası da işe yarar mı? Hiç sanmam" ifadelerini kullanması dikkat çekti.
Daha sonradan attığı tweet'te ise "Korku imparatorluğu bu kez AKP koridorlarını teslim aldı diyen Çömez, "Tutkulu bir aşkın sonu buysa, uzaktan sevenlerin hali kim bilir ne olur diye fısıldaşıyor bir çoğu" dedi.
Tanju Özcan, AKP'li üyeyi rezil etti! "78 insan ölmüş, sen neye gülüyorsun. Sen neye gülüyorsun? Utanma duygunu yitirdin mi tamamen?"32 izlenme
Gericilerin hedefinde bu kez şort giyen erkekler var! 'Sokaklarda şortlu erkeklerden geçemiyoruz ya, ne hale geldik'49 izlenme
Sedat Peker'in sözleri Uğur Dündar'a arşivi açtırdı88 izlenme
Uluslararası bilim sitesinden Bulu'nun tez analizi: Yüzde 50'si özgün değil106 izlenme
Ayhan Bora Kaplan davasında flaş Bekir Bozdağ iddiası55 izlenme
Atatürk'e hakaret eden lise öğrencisinin cezası belli oldu41 izlenme
ABD, Türk vatandaşı El Kaide'cilerin ismini açıklayıp yaptırım kararı aldı!32 izlenme
Özgür Özel: "İsminde milliyetçilik olan parti 7 TL'den dolar bozdurdu"128 izlenme