Eski TBMM Başkanı ve AKP'nin kurucularından olan Bülent Arınç ve Eski AKP milletvekili Metin Metiner arasındaki kriz AKP içerisindeki çatlağı iyice gün yüzüne serdi.
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve 22. Dönem Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, sosyal medya hesabından AKP içerisindeki duruma ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Çömez, "AKP’de yaşananlar sıradan bir iç çatışma ya da politik rekabet değil, derinleşen bir otorite boşluğunun, kaygının ve hesaplaşmanın dışa yansımasıdır. Asıl çöküş seçimden sonra. Az kaldı" ifadelerini kullandı.
Arınç, “Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden” başlıklı toplantıya AKP'li hükümet yetkililerinin katılmamasına tepki göstermiş "Tatlı su balığı siyasetçileri var, suya sabuna dokunmadan. Majestelerinin gazetecileri var. Havanın suyun berraklığından bahsederler. Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir" demişti.
Arınç'ın bu sözleri parti içinde tepkiyle karşılandı. AKP'li Metiner, Bülent Arınç'a "Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık; inşallah ihraç olur gider, onu partide tutanlara da yazıklar olsun!" sözleriyle yüklenmişti.
KRT
Koronavirüs ile mücadeleye hangi ülke ne kadar bütçe ayırdı?117 izlenme
Bireysel borçlanmada bir yılda rekor artış22 izlenme
Bilim Kurulu Üyesi Öztürk: Yasaklar genişleyebilir!94 izlenme
İmamoğlu'ndan, Erdoğan'ın kaçak villa eleştirilerine yanıt: “Sokağa çıkın, ‘Sayın Cumhurbaşkanı böyle dedi’ deyin, sokaktaki insanların yüzde 90’nı buna inanmaz. Tersini sorun inanırlar”32 izlenme
Gençten Çok Acı Sözler: "Tutuklanamayacağım cümleler kuramıyorum, korkuyoruz"48 izlenme
AKP'li belediyelerin aldıkları ödül bile sahte çıktı!113 izlenme
AKP’nin bir oyla belediye başkanlığı kazandığı yerler!174 izlenme
Afganistan’dan kaçan cumhurbaşkanıyla ilgili çarpıcı iddia: Para dolu otomobillerle kaçtı!102 izlenme
İstanbul’da gündüz vakti sokak ortasında taciz! Kendisini taciz eden yabancı erkeğe küfürler yağdırdı!
Didim Belediye Başkanı: Bu suçları işlediysem devlet benim yakama yapışsın
'Menzilci' olduğu iddia edilen başhekim yardımcısının Medeni Kanun hazımsızlığı!
Garantili projelerden doğmamış çocuklara 153 milyar dolar borç!