"Kerkenez gibi ganimete üşüşen türedilere alan açmanın, başarıda emeği geçip artık fazla olmaya başlayanların üstüne zıpçıktıları sürmenin sonu başka ne olabilirdi ki" diyen Akif Beki, "İktidar, vesayeti yenerken kendisini destekleyenlerin, üzerindeki söz hakkı ve sorgulamalarından kurtulmak istedi. Birlikte yola çıktıklarını, yolda bulup devşirdiklerine tasfiye ettirdi. Bunu da kaba yöntemlerle, kurdu kuzuya boğdurarak, ceremesini çekenleri parsayı toplattıklarına yedirerek, orucu tutanları bayramını kutlattıklarına harcatarak yaptı" ifadelerini kullandı.
Akif Beki'nin "Hadi Özışık’ın kahramanca özrü (!)" başlıklı yazısından ilgili kısım şöyle:
"MEKANIN BEKÇİLİĞİNE SOYUNMAK"
AK Parti’nin kuruluş ideallerini, antidemokratik baskı ve ayrımcılıkları bitirme iddiasını paylaşan...Yoksullukla, yolsuzlukla ve yasaklarla mücadele vaatlerini savunan...İnandığı için destekleyen...Demokratikleşme hedeflerinden, hak ve özgürlük reformlarından uzaklaşıyor diye uyaran...Ve bu yüzden yolları ayrılanların itibarına saldırma ihalesine koşanlardan ne bekleniyordu!
İktidarın nimetlerinden yararlanmaya gelenlere, ödülü kapmanın yolu gösterildi: Mekanın hazırlanmasında pay sahibi olup şartlı destek verenleri, kayıtsız şartsız bir bağlılıkla kovup kapı önüne yatmak ve mekanın bekçiliğine soyunmak.
"EL ÜSTÜNDE TUTULDUKÇA ÇOĞALDILAR"Tereciye tere satar gibi AK Particilik, Erdoğancılık, yerlicilik ve millicilik tafrası satan nevzuhur tipler, mikroskobik küçüklükte tetikçiler ve zırvacı kara propaganda timleri böyle böyle rol kaptı. Deli saçması yaygaralar bastıkça daha çok mükafaata kondular. El üstünde tutuldukça çoğaldılar.
Zaten istenen de iktidarı paralı muhafızlara korutmaktı. Profili dönüştürerek kadroları taşeronlaştırma projesinin başarısı ortada.
Esip gürleyerek, tehdit ve hakaretler savurarak, gerçeği perdeleyerek, uçuk kaçık yaveler yumurtlayarak, güya hain, düşman ve küffar tepeleyerek, dümenden şeytan taşlayarak, karalama ve yargısız infazda yarışarak taşeronluğun hakkını verdiler.
Olacağı buydu. Tasarlayanlar, eserleriyle ne kadar övünse az.
Onlar erdi muradına, iktidar çıksın kerevetine.
http://www.krttv.com.tr/gundem/erdoganineskidanismanindandikkatcekensozlerzatenh77669.html
Hükümetten zamlara enflasyon ayarı!93 izlenme
Bursa’daki orman yangınının bıraktığı tahribat, gün ağarınca drone görüntüleriyle ortaya çıktı!63 izlenme
'Reisçi olmama rağmen, eğitimde güzel işler yapıldığını düşünmüyorum'144 izlenme
Üniversitelilere verilecek ücretsiz internetin detayları ortaya çıktı!18 izlenme
Suçu 'Hizbullah'ı Meclis'te istemiyoruz' demesi mi? F.Bahçe'ye ceza geliyor37 izlenme
Halkevleri üyesi protestocu kadınlar AKP binasına girdi, AKP'liler kadınlara saldırdı !371 izlenme
Gaziantep Şehir Hastanesi'nde skandal! Kalp krizi geçiren hasta sıra beklerken öldü, eşine 2 ay sonra yapılan iğne için borç kâğıdı gönderildi!38 izlenme
Deprem anında öğrencisini kucağında taşıdı!36 izlenme
Muhammed Yakut için cenaze töreni düzenlendi: Yakut Almanya'nın Duisburg kentinde toprağa verildi
Oligarklara yardım eden herkes hedefte! Avukatlar, muhasebeciler, kripto borsaları…
AKP'de 'bölünme' sinyalleri: İl Kadın Kolları Başkanı istifa etti
Erdoğan'ın yazlık sarayı büyüyor! Sadece Okluk koyu değil artık!