Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığıyla bilinen ve son olarak da Hatay’ı Arap şehri olarak ilan eden imam Halil Konakcı’ya sahip çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Oktay Saral, Konakcı’yı ‘muhterem hocaefendi’ olarak niteledi.
Diyanet’e seslenen Saral, “Bu ülkenin değerleriyle bağdaşmayan insan namzetlerine yol vermeyin yoksa arkasını alamazsınız. Halil Konakcı'nın her daim yanındayız” dedi.
Saral, paylaşımında şunları söyledi:
“Diyanet İşleri Başkanlığı yetkililerine sesleniyorum; Bazı ağzı ve kalbi bozuk insanların ifadelerini şahit tutarak söylemediği sözlerden dolayı imanına,vatanına ve bayrağına meftun olan yüzde yüz yerli Muhterem Halil Konakcı Hocaefendi’ye onun imanı gibi kavi bir duruş sergileyerek sahip çıkınız. Aksi halde böyle yapmakla Halil Konakcı hocalarımızı töhmet altında bırakırsınız. Bozacının şahidi şıracıdır,karnından konuşan ve asla bu ülkenin değerleriyle bağdaşmayan insan namzetlerine yol vermeyin yoksa arkasını alamazsınız. Halil Konakcı'nın her daim yanındayız.”

Ayrıca Saral’ın 15 Temmuz öncesinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e de ‘Muhterem Hocaefendi’ dediği ortaya çıktı.

Kaynak: Gerçek Gündem
Bit pazarı esnafı: "İnsanlar sıfır kıyafet alamıyorlar"83 izlenme
Üniversitenin diploma ‘iptal’ kararı yargıdan döndü42 izlenme
AKP'nin referandum öncesi hazırladığı eğitim videosunda 'Mühürsüz oy geçersizdir' itirafı ortaya çıktı !313 izlenme
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı: Politika faizini 100 baz puan daha indirerek yüzde 14'e düşürdü!58 izlenme
Berna Laçin: Partiler yok oluyor ama tiyatro her zaman var89 izlenme
Turkcell ve Vodafone hala sessiz… Yasa dışı operasyonla hesabı ele geçirilen Ağırel: Bu basit bir hack durumu değil273 izlenme
İBB davasında ilk tutukluluk incelemesi18 izlenme
Ankara’da sağlık çalışanlarına yönelik saldırıyla ilgili bir tutuklama!43 izlenme